Sten Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 След поредната преинсталация реших вместо KMPlayer да инсталирам неговият наследник - PotPlayer. При това обаче програмата ми изведе съобщение,че моят DirectX е много стар(което си е вярно) и ме изпрати на тази страница - http://www.dvbsuppor...ct=view&id=134. Разбрах,че това нещо не може да се деинсталира нормално и трябва да се направи преди това точка за възстановяване. Въпросът ми е дали си струва да рискувам - дали ще забележа някакво подобрение(във видеото, игри почти не играя) ? И самият файл така ли трябва да изглежда като големина и формат? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Разбрах,че това нещо не може да се деинсталира нормално и трябва да се направи преди това точка за възстановяване. Въпросът ми е дали си струва да рискувам - дали ще забележа някакво подобрение(във видеото, игри почти не играя) ? И самият файл така ли трябва да изглежда като големина и формат? Без "това нещо" на практика нямаш Windows. Необходима среда е за всичко шарено и звучно под тази OS. Естествено, че ще иска и обновяване, за да бъде в крак с нaй-новите изисквания за мултимедиа и игри. Освен това, твърде черногледо гледаш на нещата - не е задължително и дори е рядко нещо да се сговни при инсталсцията ма DirectX. Случва се понякога, разбира се..., но не вярвам да си чак такъв карък. За самата инсталция - сваляш файла (може и от моя линк), който е под формата на самоизвличащ се архив. Стартираш го и му посочваш някъде някаква папка (създадена предварително), където да се извлече. След това, отваряш папката, където са изсипани един самосвал архивчета, намираш "setup.exe" и го стартираш. Чакаш няколко минути и си готов. Това е.Друго: самата инсталация, няма да ти деинсталира старата версия на DirectX, а просто ще я "пачне" с библиотеките и компонентите, които нямаш. На практика, ако цъкаш игри, особено по-нови, много от тях предлагат или дори инсталират, без да питат компоненти на DirectX. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 20, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Въпросът е изяснен - благодаря. Сега ще се боря с една мижава програмка,която не иска да се махне от външният ми харддиск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост