Sten Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Става въпрос за ХР. Не съм геймър - ползвам компютъра за по-обикновени задачи - понякога конвертирам файлове(видео и графични) или прехвърлям/синхронизирам...Искам да знам доколко ми е балансирана конфигурацията: дъно MSI 880GMA-E45 памет 1 GB DDR3 A-Data 1333 MHz процесор Phenom 2 X2 550 3100 MHz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Става въпрос за ХР. Не съм геймър - ползвам компютъра за по-обикновени задачи - понякога конвертирам файлове(видео и графични) или прехвърлям/синхронизирам...Искам да знам доколко ми е балансирана конфигурацията: дъно MSI 880GMA-E45 памет 1 GB DDR3 A-Data 1333 MHz процесор Phenom 2 X2 550 3100 MHzПо принцип има програми за тестване на всеки отделен хардуерен компонент.Можеш също така да ползваш и програмата Еверест както и АИДА64 .Може да погледнеш и ТУК-Софтвизия Диагностика и тестване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 20, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Благодаря - харесах си тези: SiSoftware Sandra Lite HWinfo PC Wizard Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Липсва й RAM-памет на конфигурацията ти. Трябва да добавиш още поне 1 GB. За предпочитане е 4 GB + Windows 7 64-bit. Windows XP е като евтин боклук пред него. Ако си само с 2 GB RAM, може да инсталираш 32-битов Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 20, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Това беше последната плочка памет от този модел в магазина - взех я защото цената беше доста привлекателна - около 22 лв. Сега обаче си мисля дали да взема още една плочка от същата(когато получат в магазина) и после евентуално да бърникам честотите/таймингите или пък да взема 2 или 3 плочки по 1600 MHz? Уйндоус 7 не искам да инсталирам от една страна защото не ми харесва,а от друга - за да не ощетявам повече съответната фирма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Не е трябвало да взимаш само една от 1 GB. Трябвало е поне една от 2 GB и по-късно - още 2 GB. Те цените на DDR3 са си ниски сега и бездруго, по-евтини са от DDR2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост