Lunichko Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Здравейте. До сега бях на ХР, но реших да мина на уиндоус 7. Свалих си 64 битова версия, обаче нямам саунд. В смисъл, че имам 5 колконки , но свирят само 2.. опитах доста разични саоунд драйвъри, но никой нямаше желания ефект. Моля, който може да ми помогне с този проблем или да ми даде врсия която си има всичко да пише. Ще съм ви безкрайно благодарен, ако намеря такъв аудио драйвър който да е съвместим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Като за начало се увери, че драйверът ти е актуален (т.е. последният). В панела на драйвера на звуковата карта в горната дясна част трябва да са изображени различните жакове. Кликайки два пъти върху даден жак имаш възможност да избереш какво точно е свързано към въпросния жак. Би трябвало да си ги свързал по следния начин: предните колони в зеления жак, задните колони в черния жак, централният говорител и събуфърът в оранжевия. При това положение просто опитай да кликнеш два пъти върху черния и оранжевия жакове и да избереш Line Out. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост