Jump to content

Препоръчан пост

Искам да си сменя слушалките на Айпода,но не мога да се спра на конкретен модел,общо взето нищо не разбирам.Тичам и оригиналните постоянно ми падат и ме дразнят много.Трябват ми слушалки тип тапи който да се чуват добре.Спрях се на един модел на Сони,но не знам дали си заслужава да дам 65 лева за тях цък
Сподели другаде

Доколкото намирам информация въпросните слушалки са прилични като цяло. И все пак кажи с какъв бюджет разполагаш и до какви магазини имаш достъп, за да знаем къде да търсим предложения.
Сподели другаде

В моя град има Технополис и Техномаркет.Просто като отидох в магазина бях щокиран от огромното разнообразие което се предлага там.Имаше една симпатична дама която общо взето знаеше само къде се намира щанда със слушалките.Проблем с бюджета общо взето няма,но не съм някой меломан,трябват ми слушалки който да се чуват добре и да не ми падат от ушите докато бягам,оригиналните не са удобни за тичане.Предпочитам да са тапи малки са,влизат в ушите и не мърдат много.
Сподели другаде

По принцип да се препоръчват слушалки е сравнително трудна задача, защото различните хора имат различни вкусове относно звученето, различните плеъри се справят различно добре с различните слушалки, а на всичкото отгоре типа музика също има значение.

От това, което виждам в тези магазини, няма чак толкова голям избор. От моделите на Sony MDR-EX35LPB, MDR-EX36VB и MDR-XB20EX (които вече си си харесал) трябва да са прилични. Първите два модела би трябвало да имат много сходен звук. Доколкото намирам мнения за тези два модела, звукът им трябва де сходен и с този на Sennheiser CX-200, които са също приличен избор. Моделът, който си си харесал, също е добър, но би трябвало да е с допълнително бас за хората, които го обичат (т.нар. bassheads). То оттам идва и XB в (XB20XE) - eXtra Bass.

Друго предложение е AKG K324P.

Точно кои са най-добри няма как да се каже, защото вече споменах за различните вкусове и мнения.

Иначе бих ти препоръчал и Sennheiser CX-300 MKII или CX-400 MKII, които трябва да са доста добри като цяло, но пък ги няма в каталога.

Сподели другаде