ТошкоBG Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Здравейте, наскоро си сложих уин 7 и от тогава микрофона ми се развали. нищо не се чува. Мика е на 100% и на 30dB и пак...Преди си бях със уиндолс ХР и нямах ядове. Микрофона ми е на слушалки (CANYON CNR-HS1). Купих си нов (само мик без слушалки) с надеждата че ще се оправи.. но НЕ. Аудио Кодек: ALC883Аудио Контролер - HD AudioВерсия на аудио драйвера: 6.0.1.6299 Е надявам се да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Моделът на дънната платка е?... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ТошкоBG Публикувано Февруари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Дънната платка ми е --> ASUS M2V-TVM/S (така пише на книжката user's guide). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 16, 2011 Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Тоест слушалките си бачкат а микрофона не работи така ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ТошкоBG Публикувано Февруари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Да така. Но той мика работи, но е като заглушен трябва да викам силно за да ме чуят. И не е счупен или нещо... на ХР нямаше ядове... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 16, 2011 Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Дай една снимка от Playback Devices и от Speech Recognition Settings. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ТошкоBG Публикувано Февруари 17, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2011 А Playback Devices къде е ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Сигурен ли си, че микрофонът е на 100% в прозореца за възпроизвеждане? Ако да, значи може би е някакъв проблем на драйвера под Windows 7, щом под Windows XP няма проблем. Ако можеш да намериш отнякъде временно USB микрофон, тествай с такъв за всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ТошкоBG Публикувано Февруари 20, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Точно това е - микрофона не е във възпроизвеждане,а в ЗАПИСВАНЕ и няма опция да го преместя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Не съм казал нищо за преместване. Виж следните настройки:http://ploader.net/files/e0bd207d4c2ab2500d262d4b4f688b94.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ТошкоBG Публикувано Февруари 21, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 Ето и моите настройки: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2011 Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 Ами, би трябвало да са наред значи. Можеш да пробваш да свържеш микрофона в предния жак. Ако това не помогне, значи може би няма решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ТошкоBG Публикувано Февруари 22, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2011 Ами аз преден жак нямам само заден. Но явно няма оправяне... все пак мерси на всички, които помогнаха. А между другото, аз някак го оправих да се чува ок, но пък се чувам на слушалките като говоря.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост