svetoslav_1986 Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Здравейте, имам следния проблем с лаптоп HP 6735s - като го пусна не иска да зареди. Вентилатора се пуска, но не изписва нищо на дисплея, само caps бутона на клавиатурата мига жълто. Изключвам лаптопа от копчето и след десетина опита да го стартирам тръгна. Работи около 15 мин, без да го товаря и вентилатра изведнъж започна да роботи на високи обороти, а температурните стойности бяха нормални. Изключих го и пробвах пак да го пусна, но не искаше да тръгва и след десетина опита тръгна и работи вече около час нормално. Преди около месец го дадох да му почистят праха. На какво може да се дължи този проблем? Благодаря предварително за вашите отговори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2011 Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Това ми звучи като за сервиз. Прилича ми на хардуерен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
svetoslav_1986 Публикувано Февруари 17, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2011 Проблемът се оказа в адаптера, даваше на късо и от там грешка в лаптопа. Оправиха го срещу 18 лв и всичко вече е ок Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост