panzar Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 купих нова оптична юсб мишка,но тя постоянно трепти движейки се сама към долния ляв ъгъл на десктопа и изчезва.пробвах я на другия комп.- същата песен,а той си работи с юсб мишка.разбира се не същата марка. драйвъри ли ми трябват или настройка.благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Не съм кой-знае какъв експерт ,но се съмнявам причината да е в драйвър. Аз използвам три различни USB-мишки, при това безжични и не съм качвал никакви драйвъри.Какъв точно модел е мишката и на каква повърхност я използваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Това е възможно ако оптиката на мишката е калпава и/или се използва неподходяща подложка. Колкото по-калпава е оптиката на дадена мишка, толкова по-важна е подложката. Ако ползваш някоя от онези шарените и грапави подложки, я смени с някоя по-добра. Такива са едноцветните с плат отгоре. Поне от по-разпространените. Ако все пак си с по-добра подложка, значи самата оптика е наистина доста калпава. При това положение решението е нова мишка. По-маркова този път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panzar Публикувано Февруари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Това е възможно ако оптиката на мишката е калпава и/или се използва неподходяща подложка. Колкото по-калпава е оптиката на дадена мишка, толкова по-важна е подложката. Ако ползваш някоя от онези шарените и грапави подложки, я смени с някоя по-добра. Такива са едноцветните с плат отгоре. Поне от по-разпространените. Ако все пак си с по-добра подложка, значи самата оптика е наистина доста калпава. При това положение решението е нова мишка. По-маркова този път. По всичко личи,че е от оптиката,защото със старата си работя нормално в/у плота на бюрото а той е едноцветен.Благодаря Ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост