Shak Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 От няколко дена насам не ми се стартира нормално Windows Firewall (трябва да го направя ръчно след като ми излезне съобщението, че нямам Firewall). Като пробвам да разбера какъв е проблема ми дава това съобщение :The windows Firewall with Advanced Security snap-in failed to load. Restart the Windows Firewall Service on the computer that you are managing. Error code 0x6D9. Иначе, когато ръчно я стартирам тръгва без проблеми... Windows 7 x86 ОS Моля помогнете. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Да си деинсталирал пакет за цялостна защита и след това да се е появил проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Провери следното: Влез в Start => Control Panel => Programs => Programs and Features => Installed Updates и прегледай списъка за обновление с име KB976902. Ако го има, деинсталирай го, рестартирай компютъра си и опитай отново с Windows Firewall. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Провери следното: Влез в Start => Control Panel => Programs => Programs and Features => Installed Updates и прегледай списъка за обновление с име KB976902. Ако го има, деинсталирай го, рестартирай компютъра си и опитай отново с Windows Firewall. Довечера ще пробвам и ще пиша - сега съм на работа Да си деинсталирал пакет за цялостна защита и след това да се е появил проблема? Да, имах инсталиран Outpost firewall Благодаря и на двама ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Февруари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Реших проблема по друг начин. След като liver ме попита дали съм инсталирал и съответно деинсталирал други пакети се замислих и погледнах в Administrative Tools -> Services -> Windows Firewall и се оказа, че е сменено на Manual, просто трябваше да му върна Automatic. Благодаря, че се отзовахте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Септември 1, 2011 Report Share Публикувано Септември 1, 2011 И аз имам подобен проблем след инсталиране и ънинсталиране на Outpost firewall, но при мен след като пусна отново защитната стена на Уиндоуса (7), браузърът не иска да ми отваря никакви страници, дори да се свърже с локалната страница на рутера. Върнал съм настройките на вградената стена на дефолт антивирусната ми е Аваст Фрий. Някой има ли идея как да оправя проблема ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 2, 2011 Report Share Публикувано Септември 2, 2011 Кой е браузърът? Под други браузъри има ли проблем? Ако деактивираш стената на Windows, проблемът остава ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Септември 2, 2011 Report Share Публикувано Септември 2, 2011 При всички (Опера и Хром) е едно и също. След като пусна компютърът стената си е окей, като изминат 10-20 минути след пускането му изписва, че стената е спряна и после като я пусна ръчно, тогава вече спират да се отаварят страници. Сканирах с Malwarebytes' Anti-Malware не откри нищо. Сега след като я пуснах отново този път не ми спря трафика през браузърите... странна работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 3, 2011 Report Share Публикувано Септември 3, 2011 Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- кликни бутон Нов отговор;- долу в секция Прикрепени файлове посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Септември 3, 2011 Report Share Публикувано Септември 3, 2011 Въпреки, че проблема се оправи, след като направих нов юзър в уиноус, а старият затрих, ще прикача лог от ауторънс. AutoRuns.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост