dakan Публикувано Февруари 13, 2011 Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 Имам интересен проблем от един ден ми замръзва картината на всяко флаш базирано видео което пускам през браузъра си Firefox 3.6.13. Ползвам Уиндовс 7 x86. Преди на имах този проблем исталирах 2 неща. Едното беше пакета на SilverStripe (opensource уеб страница) който фключва доста неща. Изтрих ги, даже върнах restore point от уиндовса ама не помогна. Преди това обаче бях инсталирал някой продрами на Adobe. Наистина се надявам проблема да не е от тях защото иначе яката ще псувам фирмата наум. Искам да питам някой друг имал ли е подобни проблеми. След инсталация на Адоуб продукти да не му е работил флаш плейъра нормално? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2011 Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 И да псуваш Adobe наум, те са свикнали. Така или иначе отнасят сигурно стотици хиляди псувни на ден, още 1-2 надали ще ги бърка особено.Под друг браузър има ли проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Февруари 13, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 Оправих се, след инсталацията на продукта на Адобе. Се ми се е инсталирал плейъра на адобе пофторно. Преинсталирах го и се оправи. Просто не очаквах фирмата да са направили инсталация която да ти прецаква най използваното им приложение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост