Jump to content

Замръзване на влаш видео при цял екран

Препоръчан пост

Имам интересен проблем от един ден ми замръзва картината на всяко флаш базирано видео което пускам през браузъра си Firefox 3.6.13. Ползвам Уиндовс 7 x86. Преди на имах този проблем исталирах 2 неща. Едното беше пакета на SilverStripe (opensource уеб страница) който фключва доста неща. Изтрих ги, даже върнах restore point от уиндовса ама не помогна. Преди това обаче бях инсталирал някой продрами на Adobe. Наистина се надявам проблема да не е от тях защото иначе яката ще псувам фирмата наум. Искам да питам някой друг имал ли е подобни проблеми. След инсталация на Адоуб продукти да не му е работил флаш плейъра нормално?
Сподели другаде

И да псуваш Adobe наум, те са свикнали. Така или иначе отнасят сигурно стотици хиляди псувни на ден, още 1-2 надали ще ги бърка особено.

Под друг браузър има ли проблем?

Сподели другаде

Оправих се, след инсталацията на продукта на Адобе. Се ми се е инсталирал плейъра на адобе пофторно. Преинсталирах го и се оправи. Просто не очаквах фирмата да са направили инсталация която да ти прецаква най използваното им приложение.
Сподели другаде