Jump to content

Проблем с PureHD и рестартиране на лаптопа

LiL_Ju

Препоръчан пост

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Хахаха... добре! Очаквам някаква такава "причина" за да спреш да "помагаш" с някви измислени програми :) Да беше казал,че не можеш да решиш проблема ....

Бил съм пираствал програми....Ами много ясно! Кой нормален българин ще даде пари за програми ?!?!? Ти ако имаш излишни пари аз нямам....В тоя форум сигурно си единствения с 2 оригинални програми на кръст ;)

Сподели другаде

Програмите не са измислени, а доказани и използвани често от най-различни специалисти в областта. Дали съм щял да реша проблема е отделен въпрос. Не съм бог и е напълно възможно да не мога да реша проблем. Няма нищо срамно в това човек да не може да се справи с нещо. Всеки се учи, докато е жив.

На мен ми е пределно ясно, че парите не растат по дърветата, но в случая аз ти дадох линкове за изтегляне на безплатната версия, която е абсолютно достатъчна за ръчно сканиране и почистване. Ти обаче си решил да изтеглиш и инсталираш пиратско копие, което показва едновременно, че не можеш да следваш инструкции и че нямаш никакво уважение нито към авторите на програмата, нито към мен.

Ти не си си поддържал системата с актуален защитен (и не само) софтуер и си я зацапал допълнително с боклучави програми. После пък лъжеш потребителите, които се опитват да ти помогнат (в случая мен).

След като толкова не ми зачиташ труда и не си доволен от съветите ми, можеш да се обърнеш към някой твой познат специалист. Аз приключих с тази и бъдещите твои теми.

Ако пък случайно някой друг потребител има желание и нерви да помага, нека заповяда.

Сподели другаде

Не мога да разбера защо са необходими толкова усилия на толкова екипи да пишат зловреден софтуер, след като с малко залъгалки хлапето си предаде на практика цялото лаптопче в ръцете на един напълно непознат, който пък отгоре на това има нереални и безсмислени претенции! Хлапе, преинсталирай си XP-то с едно нелегално копие, свалено от някой торент, сложи си една сериозна антивирусна, като Семантек, каквато и версия да избереш, пък повече не се доверявай на непознати! Проблемът ти изобщо не е в каквито и да било зловредности, просто при деинсталацията на Корел-продуктите ти е останал модул за видео с висока разделителна способност! Има начин да се оправи, ама много по-лесно, работа за два часа е, да си преинсталираш компа, който, впрочем, наистина е каша от различни грешки. Ама да ми твърди някой хитър всезнайко, че старите версии на различни програми водят до дефекти в работата - те това е върхът! Послушай ме, хлапе и повече не вземай акъли от непознати! В момента си със свалени гащи пред света и всеки може да ползва компа ти както може, дори и за незаконни цели! Хай със здраве!
Сподели другаде

Аз пък не разбирам защо хора, които нямат грам представа как стоят нещата, се опитват да дават акъл.

Хора си доверяват компютрите на непознати постоянно. Има достатъчно специализирани форуми за почистване, където това се извършва всеки ден. Колкото до мен, аз съм помогнал на достатъчно хора (включително и за премахване на зловреден софтуер), та да може да ми се има доверие. Ако не вярваш, можеш да се поразровиш из форума и да провериш сам.

О, виждам, препоръчваш преинсталация на Windows. Колко професионално. Добре, че не всички го правеха това, защото тогава нямаше да има нужда от форуми за задаване на въпроси и решаване на проблеми, а просто щеше да има по един голям надпис "При проблем преинсталирайте". Наистина гениално.

Дали всичките му проблеми се дължат на зловреден код е трудно да се каже, но гадинка 100% има, чиято драйвер е възможно да е причинява всичките или поне някои от забивите и която изглежда е и упорита: появяваше се след всяко почистване с Malwarebytes' Anti-Malware и драйверът й фигурираше като причина за някои от забивите в minidump файловете. Явно ти не си запознат със зловредния код въобще или просто не си се занимал да провериш дневниците и minidump файловете.

Аз не твърдя, че по-старите версии на програми водят до дефекти. Аз препоръчвам актуализиране на софтуера с цел затваряне на дупки в сигурността и по-добра защита като цяло. Всъщност по-стари версии на драйвери наистина могат да доведат до най-различни проблеми и забиви, които бъгове обикновено се отстраняват в по-новите им версии, така че има логика и драйверите да се актуализират.

И най-гениалното в коментара ти: първо се възмущаваш и дори критикуваш потребителя, че приема съвети от непознати, а после очакваш да приеме съвет от теб - също непознат. Наистина гениално.

Сподели другаде

Браво на тебе. От няма и две лимонади време си регистриран във форума и си извади глобално грешна преценка за това кой какъв е, какво прави и защо го прави. Между другото, след като вече си регистриран при нас - "лошите чичковци", очаквай хакерска атака, крадене на лични данни и зомбиране на компютъра ти в тайна бот-мрежа :giggle:

Писна ми от парашутисти, които все се обаждат където трябва и нетрябва, без изобщо да са запознати с нещата във форума ни и с какво всеки от екипа и редовните ни потребители допринасят за него. Накратко, целта на форума е място за оказване на помощ и взаимопомощ на потребители с (най-общо) компютърни проблеми; намиране на полезна информация - под формата на ръководства, статии и коментари, които да повишат познанията на хората интересуващи се от тази тематика. Да отбележа, че никой от сайта и форума не получава и една стотинка за времето, през което се е блъскал, за да се опита да реши даден проблем.

Явно, за сефте посещаваш такъв форум..., но ще ти кажа, че за такива празнословия, на други места - особено в чужбина, до сега да са те изхвърлили като мръсно коте.

Сподели другаде

• 5 months later...