LiL_Ju Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Здравейте! Значи двата проблема които имам са следните: 1.Когато цъкна десен бутон върху диск C или D за да видя колко свободно място имам,автоматично ми тръгва някаква инсталация на PureHD (по-точно изписва Please wait while Windows configures Pure HD и започва да зарежда...) След това ми излиза нов прозорец където трябва да цъкна "OK" за да инсталира PureHD http://store.picbg.net/pubpic/8E/2F/d808c261dcae8e2f.png но това обаче не може да стане защото ми излиза някаква грешка...И след това всичко започва отначало и този проблем няма край! Ето 2 снимки! http://store.picbg.net/pubpic/11/20/56c4c3c4a8ad1120.png 2.Този проблем може би е доста популярен,на кратко - когато започна да правя няколко неща на лаптопа примерно тегля 2-3 песни,слушам музика и отворя някой клип във Vbox7 лаптопа забива,показва син екран и се рестартира,това се случва също когато реша да пусна филм!!! От какво може да е този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Дай снимка или информация за синият екран и с какъв Windows си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Февруари 13, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 Снимка няма как да направя,защото ми показва син екран и лаптопа се рестартира... Windows XP 2002 SP3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2011 Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 1. Да имаш или да си имал някой продукт на Corel: PaintShop Photo, Corel VideoStudio, Corel Digital Studio?2. Как са температурите и напреженяита? Системата почиствана ли е от прах? Драйверите актуални ли са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 13, 2011 Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 Ето как можеш да видиш синият екран и да ни пратиш снимка: 1) Дай десен битон върху My Computer и избери Properties от контекстното меню.2) След като се отвори прозорецът System Properties избери Advanced.3) В секцията Startup and Recovery кликнете върху бутона Settings.4) В появилия се прозорец Startup and Recovery махни отметката пред Automatically restart в секцията System failure и след това кликни на бутона ОК. При следващият рестарт ако се пяви син екран ще остане така докато ти ръчно не дадеш рестарт.През това време снимай синия екран и постави снимката тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Февруари 16, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 1. Да имаш или да си имал някой продукт на Corel: PaintShop Photo, Corel VideoStudio, Corel Digital Studio?2. Как са температурите и напреженяита? Системата почиствана ли е от прах? Драйверите актуални ли са? Да! Имах такава програма Corel: Video Studio HD (или нещо такова) ... Досетих се,че може да е от там проблема,премахнах програмата (uninstall) но проблема си остава! Температурите мисля че са добре! Преди загряваше ужасно много но не се изключваше..а сега : ( Понякога при дадено действие не излиза син екран,просто лаптопа забива и аз трябва да го ресна,защото не приема никакви команди :X !! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2011 Report Share Публикувано Февруари 16, 2011 Опитай да почистиш останките от VideoStudio с този инструмент. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Февруари 21, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 Night_Raven - благодаря ти! Получи се : ) А проблема с забиването от какво може да е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2011 Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 Относно забиването, не си дал всичката информация, която съм поискал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Февруари 21, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 2. Как са температурите и напреженяита? Системата почиствана ли е от прах? Драйверите актуални ли са? Това ли? Температурите са нормални,драйверите са актуални...може би проблема идва от там,че лаптопа не е отварян за да бъде почистен! Не съм пробвал сам да го чистя,но явно ще трябва да опитам,без това гаранцията му е изтекла... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 22, 2011 Report Share Публикувано Февруари 22, 2011 Ако лаптопът не е почистван, температурите не би трябвало да са чак толкова нормални. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Февруари 27, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 Днес отворих и почистих вентилатора : ) единствената промяна което забелязвам за сега е,че е доста по-тих : ) Ако проблема със синия екран и забиването продължи ще пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Март 4, 2011 Author Report Share Публикувано Март 4, 2011 За огромна жалост проблема с забиването при натоварването на лаптопа или при другия действия остава... : ( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2011 Report Share Публикувано Март 5, 2011 Сканирано ли е за зловреден код? Ако да, с какви програми? Забива както при работа на батерия, така и при захранване от електрическата мрежа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Март 7, 2011 Author Report Share Публикувано Март 7, 2011 Не помня да е забивало докато е на батерия,но не съм сигурен.... Днес сканирах със SuperAntiSpyware Proffesional и открих доста грешки/вируси не знам дали имат нещо общо с проблема...ето ги резултатите:http://www.myupload.org/files/meteg75exwxj86puqjjj.png http://www.myupload.org/files/i6cfovr73uqkfdpcmfzr.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост