Jump to content

Проблем с PureHD и рестартиране на лаптопа

LiL_Ju

Препоръчан пост

Здравейте! Значи двата проблема които имам са следните:

1.Когато цъкна десен бутон върху диск C или D за да видя колко свободно място имам,автоматично ми тръгва някаква инсталация на PureHD (по-точно изписва Please wait while Windows configures Pure HD и започва да зарежда...) След това ми излиза нов прозорец където трябва да цъкна "OK" за да инсталира PureHD http://store.picbg.net/pubpic/8E/2F/d808c261dcae8e2f.png но това обаче не може да стане защото ми излиза някаква грешка...И след това всичко започва отначало и този проблем няма край! Ето 2 снимки! http://store.picbg.net/pubpic/11/20/56c4c3c4a8ad1120.png

2.Този проблем може би е доста популярен,на кратко - когато започна да правя няколко неща на лаптопа примерно тегля 2-3 песни,слушам музика и отворя някой клип във Vbox7 лаптопа забива,показва син екран и се рестартира,това се случва също когато реша да пусна филм!!! От какво може да е този проблем?

Сподели другаде

• Отговори 55
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

1. Да имаш или да си имал някой продукт на Corel: PaintShop Photo, Corel VideoStudio, Corel Digital Studio?

2. Как са температурите и напреженяита? Системата почиствана ли е от прах? Драйверите актуални ли са?

Сподели другаде

Ето как можеш да видиш синият екран и да ни пратиш снимка:

1) Дай десен битон върху My Computer и избери Properties от контекстното меню.

2) След като се отвори прозорецът System Properties избери Advanced.

3) В секцията Startup and Recovery кликнете върху бутона Settings.

4) В появилия се прозорец Startup and Recovery махни отметката пред Automatically restart в секцията System failure и след това кликни на бутона ОК.

При следващият рестарт ако се пяви син екран ще остане така докато ти ръчно не дадеш рестарт.През това време снимай синия екран и постави снимката тук.

Сподели другаде

1. Да имаш или да си имал някой продукт на Corel: PaintShop Photo, Corel VideoStudio, Corel Digital Studio?

2. Как са температурите и напреженяита? Системата почиствана ли е от прах? Драйверите актуални ли са?

Да! Имах такава програма Corel: Video Studio HD (или нещо такова) ... Досетих се,че може да е от там проблема,премахнах програмата (uninstall) но проблема си остава!

Температурите мисля че са добре! Преди загряваше ужасно много но не се изключваше..а сега : ( Понякога при дадено действие не излиза син екран,просто лаптопа забива и аз трябва да го ресна,защото не приема никакви команди :X !!

Сподели другаде

Това ли? Температурите са нормални,драйверите са актуални...може би проблема идва от там,че лаптопа не е отварян за да бъде почистен! Не съм пробвал сам да го чистя,но явно ще трябва да опитам,без това гаранцията му е изтекла...

Сподели другаде

Днес отворих и почистих вентилатора : ) единствената промяна което забелязвам за сега е,че е доста по-тих : ) Ако проблема със синия екран и забиването продължи ще пиша :)
Сподели другаде

Не помня да е забивало докато е на батерия,но не съм сигурен....

Днес сканирах със SuperAntiSpyware Proffesional и открих доста грешки/вируси не знам дали имат нещо общо с проблема...ето ги резултатите:

http://www.myupload.org/files/meteg75exwxj86puqjjj.png http://www.myupload.org/files/i6cfovr73uqkfdpcmfzr.png

Сподели другаде