Veselinov Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 здравейте трябва ми помощ тръгвам да си преинсталирам windowsa и при стартирането ми пише че имам някакъв вирус и не ми дава да продължа какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Здравей!Ако не разполагаш с някакво Live CD,изтегли и запиши това http://gparted.sourceforge.net/download.php ,след това го зареди и от него форматирай системния дял ако искаш в NTFS,ако искаш във FAT32.Taka не би трябвало да иамш проблеми.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Може ли снимка на проблема???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Моля, опиши съобщението по-точно. Препиши го дори. Информацията е недостатъчна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veselinov Публикувано Февруари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 A problem hase been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer If this is the first time you've seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again,follow tnese steps: Check for viruses on your computer.Remove any newly instaled to make sure it is prperly configured and terminated.Run CHKDSK/F to check for hard drive corruption,and then restart your computer. Tehnical information: ***STOP:0x0000007B (0xF7A88524,0xC0000034,0x00000000,0x00000000) това ми пише и не ми дава да продължа с преинсталирането само да ви кажа преинсталирам малак лаптоп ПАКАРД БЕЛ и съм с външно CD Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Предполагам, че (пре)инсталираш Windows XP и не си се погрижил за SATA драйверите.Ако е така, имаш два варианта - да вградиш SATA драйверите за твоя компютър в инсталацията на Windows или да настроиш дисковия SATA контролер да работи в IDE (или съвместим) режим. Второто обикновено се прави чрез настройките в BIOS, ако има такава опция.Повече информация - на сайта на Microsoft. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост