Jump to content

Много странен проблем със свързването в интернет

Препоръчан пост

Значи от 2-3 дена забелязах този проблем. Попринцип, нямаше какво да правя, имах някои игри на компа и реших да поиграя. Играта беше ММОРПГ, да бъда по-точен (Драгоница). Изписа ми : Connecting to network. След това : Cannot download patch.id. Няма значение какво пише де, потърсих в нета и намерих някои решения на проблема, специално за тази игра. Като си помислих, че просто е прекъсната играта (Maintance). После си пуснах гарена и за нещастие ми излезе : Cant update the launcher... Ясно ми стана горе-долу, обаче много ми се играеше и дръпнах последната версия от гарена.ком... Влязох, а от страни преди имаше страници, сега обаче ми излиза, все едно нямам интернет (знаете когато нямате интернет страницата ви в брусъра как изглежда). ОБаче аз си имам нет, гледам си кличете в youtube и си ползвам skype без проблем. Накрая за да съм 100% сигурен имах лол и пуснах от лаунчера и пище: Launcher cannot obtain patching information. Plese check youre internet connection. Според мен или интернет доставчика нещо праи (скоростта на сваляне е същата обаче) или нещо настроиките (които не съм барал). Пробвах със спрян фирелал и антивирусна, но нищо не става.

ПП. Кажете как да пусна снимки, за да ви ориентирам още по-добре.

Сподели другаде

Kaбел, Гигабит във пловдив ( лан интернета на евроком). Един приятел ми каза, че било от външния интернет, защото ми прави на всички онлайн игри този проблем.
Сподели другаде

След като ползваш YouTube и Skype, проблемът не е от "външния интернет", по-скоро е в мрежовите настройки. Провери си DNS-те, виж дали не си включил някакъв proxy сървър.

Едно сканиране за malware също няма да е излишно.

Сподели другаде

Обясни ми обаче как да ги направя тези работи. От днс нищо не разбирам, помня, че се бърникаше във настроиките на интернета нещо. Иначе сканирах съвсем скоро и нищо няма. 1во със Advance System Care и после с Malwarebytes съм сканирал. Май най-накрая ще направя преинстал...
Сподели другаде