borko3 Публикувано Февруари 11, 2011 Report Share Публикувано Февруари 11, 2011 Имам лаптоп към който съм включил монитор, но единствените опций които имам са дублирай, разшири, само първи, само втори. Един приятел ползва два монитора и има опция "seperate". С тази опция той разделя мониторите така, че сякаш имаш два компютъра един до друг. Нямам проблем със разширяването но това само прави десктопа ми по - дълъг и немога да работя по същия начин както при "seperate"-d monitors. Примерно ако играя някаква игра на единия и кликна върху другия тя се минимизирва тъй като двата монитора ползват същия десктоп. А при "seperate" играеш 2 едновременно . Да не би да е защото съм на лаптоп? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2011 Report Share Публикувано Февруари 13, 2011 Не бях чувал за такъв режим на работа. За какви видео карти става въпрос на твоя и неговия компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост