Ephixa Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Здравейте, надявам се да съм в правилния форум, ако не моля да ме извините. Проблемът ми е следния. Преинсталирах Windows XP SP3, но не направих Back - up на драйверите, намерих драйвери за интернет, но за звук не мога. Пробвам да инсталирам AC'97, но на средата на инсталацията компютъра се рестартира и така оставам без звук. от Unknown Devices програмата изкарах това: Unknown Device from Micro-Star International Co Ltd (MSI)Chip: Unknown Chipset from Intel Corporation и дъно - Micro-Star International CO LTD Model: MS-7143 Ще съм много благодарен ако някой успее да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Виж го свали оттук драйвера за звука (използвай Mirror 4: DriverStock.com USA storage). Това дъно е MSI915PL Neo-V. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ephixa Публикувано Февруари 10, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2011 Мерси @nazikov свърши ми страхотна работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост