kras4ooo Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Ммм.. да грешката е моя не може да се стартира на WIndows-и след XP,за другите 2 можеш да пробваш ссега, че няма да са с някои нови грешки това е отделен въпрос,но нищо не пречи да пробваш все пак може да стане чудо Все пак дай ОТГ,че този проблем ме заинтригува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 За три страници изписани не сме видяли : прозорец, изискващ Интернет да се затвори.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Все пак дай ОТГ,че този проблем ме заинтригува. Какво е ОТГ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Отговор.......от програмите които съм предложил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Коя по-точно? Не за друго, ами не ми се правят десетки експерименти с непознати програми. Виждаш, че предишната ако случайно се беше инсталирала - щеше да ми изтрие: C:\Documents folder ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 12, 2011 Report Share Публикувано Февруари 12, 2011 Не нямаше да направи нищо такова.Това са некви безумни съобщения на WindowsА между другото и една снимка няма да е зле.Аз попринцип имам едно решени на проблемаи мисля че то ще е най-ефикасно , но след като видя снимка и се убедя,че ще е правилно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 14, 2011 Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Вече два дни проблема не се наблюдава... Последно използвах инструмента на Microsoft - "Fix it". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 14, 2011 Report Share Публикувано Февруари 14, 2011 Да се надяваме вече и да не се появи.Иначе да Fix IT на Microsoft е добър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Да, но се появи пак... Този път успях да заснема. Отстрани се вижда как е избледняла основната страница: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 15, 2011 Report Share Публикувано Февруари 15, 2011 Ето можеш да пробваш това което предлагат Microsoft IE Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост