Dreamer Публикувано Февруари 9, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Проблема с началната страница се разреши! Но сега ми се появиха някакви странни бледи файлове и папки... в (C:) и също така във всичките ми папки има някакъв блед файл Thumbs.db ...нямам представа защо се появиха :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Start->Control Panel->Folder options->View->Hidden Files and Folders->Don't show hidden files...-даваш отметка Apply,ОК и би трябвало вече да не ги виждаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 9, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Бях се сетила за това, но не знам защо си представих, че е нещо друго... Оправи се! Благодаря! Засега всичко изглежда наред Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Проблема с началната страница се разреши! ............ Сподели как се оправи проблема с началната страница,за да може и други попаднали в такава ситуация да знаят как да процедират! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост