Jump to content

Проблем с началната страница

Препоръчан пост

Началната ми страница от само себе си се промени... някаква си enInicio. Променям я на тази, която аз искам, но като затворя Mozilla и пак я отворя, пак ми излиза това противно enInicio! Рових се из форуми, сканирах с доста неща и ми откриха няколко вируса, но проблема не се разреши... :(
Сподели другаде

истегли си SuperAntiSpiware и сканирай с нея :) тя също така защитава и променянето на начална страница :) а за мозила от къде си мъчил да си променяш началната страница :)
Сподели другаде

Сканирах със SUPERAntiSpyware, откри ми 408 зарази, но проблема си остана... :( Кой ще ми погне? :(

Горе от Инструменти -> Настройки и на Начална страница пиша страницата, която искам, след което давам OK. Защо? Какво значение има това? (м/у другото, момиче съм :giggle: )

Сподели другаде

извинявам се тогава моя грешка :),при инсталирането на Sas не те ли попита за защитаване на началната страница :) и да напишеш google :),да си инсталирвала някоя програма,преди да ти се смени началната страница :) и само на мозила ли е сменена
Сподели другаде

Kras4ooo, пробвах и това... :(

Да, попита ме, и написах google, но ето че пак не стана :( Не помня да съм инсталирвала програма преди това. Не, и на Explorer-а също е сменена.

Сподели другаде

Началната ми страница от само себе си се промени... някаква си enInicio. Променям я на тази, която аз искам, но като затворя Mozilla и пак я отворя, пак ми излиза това противно enInicio! Рових се из форуми, сканирах с доста неща и ми откриха няколко вируса, но проблема не се разреши... :(

Досадно spyware,за целта:

ATF-Cleaner ,запиши го на дектопа!

Затвори браузъра и го стартирай!

Сложи отметка на Select ALL и натисни Emty Selected

http://share.pacomlan.com/images/Q8F90733.jpg

Пиши има ли промяна!

Сподели другаде

Ако се изтрият бисквитките, ще трябва да влиза във всички сайтове отново, което е доста досадно, а и без това шансът изтриването на всички бисквитки да помогне е общо взето нулев.

Prefetch файловете не бива да се пипат. Не че е абсолютно фатално, но като цяло не е добра идея. Да не говорим, че и при тях няма как да има заразаи.

Сподели другаде

Ако се изтрият бисквитките, ще трябва да влиза във всички сайтове отново, което е доста досадно, а и без това шансът изтриването на всички бисквитки да помогне е общо взето нулев.

Ти сблъсквал ли си се с досадно adware ,съмнява ме!

Препоръчвам слагането на тази отметка,а кой каквото си реши това да прави!

За Prefetch може и да се съглася!

Сподели другаде

Защо не направиш скрийншот на началната страница и да я качиш тук,за да се види за какво става въпрос! Може да е някаква търсачка,която ти се е"лепнала"при инсталиране на програма !?

Иначе хвърли едно око ЕТО ТУК , може пък да ти помогне !

Сподели другаде