Dreamer Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Началната ми страница от само себе си се промени... някаква си enInicio. Променям я на тази, която аз искам, но като затворя Mozilla и пак я отворя, пак ми излиза това противно enInicio! Рових се из форуми, сканирах с доста неща и ми откриха няколко вируса, но проблема не се разреши... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 С какво сканира? Сканирай с двете програми Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Операционната каква е - да не е някой Windows XP SP2... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 8, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Сканирах първо с моята Avira, след това с Malwarebytes, след това с ESET Online Scanner. Операционната ми е Windows XP SP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 истегли си SuperAntiSpiware и сканирай с нея тя също така защитава и променянето на начална страница а за мозила от къде си мъчил да си променяш началната страница Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Защо не пробваш да преинсалираш Mozilla Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 8, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Сканирах със SUPERAntiSpyware, откри ми 408 зарази, но проблема си остана... :( Кой ще ми погне? :( Горе от Инструменти -> Настройки и на Начална страница пиша страницата, която искам, след което давам OK. Защо? Какво значение има това? (м/у другото, момиче съм ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 извинявам се тогава моя грешка ,при инсталирането на Sas не те ли попита за защитаване на началната страница и да напишеш google ,да си инсталирвала някоя програма,преди да ти се смени началната страница и само на мозила ли е сменена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 8, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Kras4ooo, пробвах и това... :( Да, попита ме, и написах google, но ето че пак не стана :( Не помня да съм инсталирвала програма преди това. Не, и на Explorer-а също е сменена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 а може ли да ми кажеш със коя начална страница ти е сменена ,и случайно да имаш по адрес бара на explorera некоя toolbar ли как ги водеха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Началната ми страница от само себе си се промени... някаква си enInicio. Променям я на тази, която аз искам, но като затворя Mozilla и пак я отворя, пак ми излиза това противно enInicio! Рових се из форуми, сканирах с доста неща и ми откриха няколко вируса, но проблема не се разреши... :(Досадно spyware,за целта:ATF-Cleaner ,запиши го на дектопа!Затвори браузъра и го стартирай!Сложи отметка на Select ALL и натисни Emty Selected http://share.pacomlan.com/images/Q8F90733.jpg Пиши има ли промяна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Хайде нека не клика Select All, а да избере ръчно всичко без Prefetch и Cookies. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Хайде нека не клика Select All, а да избере ръчно всичко без Prefetch и Cookies.Причина? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Ако се изтрият бисквитките, ще трябва да влиза във всички сайтове отново, което е доста досадно, а и без това шансът изтриването на всички бисквитки да помогне е общо взето нулев.Prefetch файловете не бива да се пипат. Не че е абсолютно фатално, но като цяло не е добра идея. Да не говорим, че и при тях няма как да има заразаи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Ако се изтрият бисквитките, ще трябва да влиза във всички сайтове отново, което е доста досадно, а и без това шансът изтриването на всички бисквитки да помогне е общо взето нулев. Ти сблъсквал ли си се с досадно adware ,съмнява ме!Препоръчвам слагането на тази отметка,а кой каквото си реши това да прави!За Prefetch може и да се съглася! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Февруари 8, 2011 Report Share Публикувано Февруари 8, 2011 Началната ми страница от само себе си се промени... някаква си enInicio. Променям я на тази, която аз искам, но като затворя Mozilla и пак я отворя, пак ми излиза това противно enInicio! Рових се из форуми, сканирах с доста неща и ми откриха няколко вируса, но проблема не се разреши... :( Защо не направиш скрийншот на началната страница и да я качиш тук,за да се види за какво става въпрос! Може да е някаква търсачка,която ти се е"лепнала"при инсталиране на програма !?Иначе хвърли едно око ЕТО ТУК , може пък да ти помогне ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост