Pe7u Публикувано Февруари 7, 2011 Report Share Публикувано Февруари 7, 2011 Здравейте, От няколко седмици имам следния проблем : Като Включвам компютъра ми показва проблем с флопито, за да продължа да натисна F1. Както и да е като влезна в биос и дам disable не ми прави повече проблеми до следващия ден. Отделно като стартира Windowsa винаги ми показва дата : 01.01.2007 с час 00:00 оправям го, давам автоматично да се сверява но на следващия ден тези два проблема отново се появяват. Моля ако някой знае от къде идва проблема да помага. Благодаря предварително! Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Февруари 7, 2011 Report Share Публикувано Февруари 7, 2011 Мисля,че проблема идва от изтощената батерия на дъното,в резултат на което при всяко изключване за повече време настройките се нулират.Замяната й с нова би трябвало да реши проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pe7u Публикувано Февруари 7, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2011 Благодаря за отговора! Значи да го заведа на сервиз и да кажа да сменят батерията на дъното? Преблизително колко ще струва? Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VASIL_MARINOV71 Публикувано Февруари 19, 2011 Report Share Публикувано Февруари 19, 2011 здравейте.не съм на ти скомпютрите ползвам уйндоус7 на англйски как мога да го направя на български по подробно по възможност благодаря ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 19, 2011 Report Share Публикувано Февруари 19, 2011 Каква е версията на Windows 7? Ако е Enterprise или Ultimate, може да се свали български езиков пакет като ъпдейт (обновление). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2011 Report Share Публикувано Февруари 19, 2011 Ако изданието е Enterprise или Ultimate, може да се инсталира директно този пакет. Ако е различно издание, може да се ползва Vistalizator. Ръководство има тук. Изображенията липсват, но би трябвало да е от помощ въпреки това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост