martinez Публикувано Февруари 6, 2011 Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Здравейте , имам следния поблем . С лаптопа си намирам отключени уайърлес мрежи към една от тях се свързвам без проблем но тя ту се появява ту изчезва. Проблема е с другата мрежа която е постоянна с постоянен средносилен сигнал,но като кликна да ме свърже всичко става порядъчно свързва ме показва ми статус свързан мониторчето свети синьо а интернет няма, нито скайп се зарежда нито страници в нета ми отваря . Можете ли да ми помогнете, благодаря предварително . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 6, 2011 Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Ами може рутера да има ограничение по MAC адрес и като твоят MAC адрес не е в този списък дори и да се свържеш няма да имаш интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martinez Публикувано Февруари 6, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Интересното обаче е, че съм се свързвал към тази мрежа , миналия ден след преинсталация на ХП се свързах и по-късно вечерта пак малшанс покзва свързан а нет няма и така до днес Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 6, 2011 Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Може да му е спрял нета или да се е усетил че някой използва нета му.Иначе с други мрежи дава ли ти проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martinez Публикувано Февруари 6, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 само с тази ми прави проблем , току що пробвах да се свържа и от друг лаптоп с уин7 на български пак към проблемната мрежа и изписа конфликт на ип адреси , (друг компютър със същия ип адрес има в мрежата) Мислех и да си сменя мак адреса на уайърлес картата но не знам какъв да въведа има ли някъкви особености при въвеждане на цифрите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 6, 2011 Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Мислех и да си сменя мак адреса на уайърлес картата но не знам какъв да въведа има ли някъкви особености при въвеждане на цифритеЗащо ще го сменяш MAC адреса на компютъра?Щом не ти дава достъп от два различни компютъра значи проблема не е в теб.Има особености за въвеждане,но аз не виждам смисъл да го правиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dudev851 Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Често срещан проблем е, когато не е отбелязан стека TCP/IP от Local area connection -> properties. Трябва да има отметка пред Internet protocol (TCP/IP). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост