Vasago Публикувано Февруари 5, 2011 Report Share Публикувано Февруари 5, 2011 Здравейте, значи проблема ми е следния: с уиндоус XP сам, неми работят юсб тата като поставя мищката. Дава ми find new hardware мищката тръгва за малко и когато ми покаже че дивайса е реди, мишката блокира. Пробвах с друга мишка и пак сащото. Клавиатурата ми е с усб, тя си работи няма проблем.Преинсталирах драверите за юсб тат не стана. Divice Meneger неми показва никакви удивителни на устройставата, предолагам че си работят правилно. незанам какво се случва ?? Някой ако има идея да сподели Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 5, 2011 Report Share Публикувано Февруари 5, 2011 На всички USB портове ли дава грешка мишката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 5, 2011 Report Share Публикувано Февруари 5, 2011 Провери си захранващите напрежения (особено +5 V); провери и в BIOS настройките за работа на USB портовете. Имаш ли исталиран Service Pack 3 за Windows XP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasago Публикувано Февруари 5, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2011 Абсолютно на всички потове ми дава грешката...и в биоаса всичко е наред..чудя се ако го ъпдеитна дали ще се оправи?? А и да имам SP3.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2011 Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Напреженията провери ли ги? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasago Публикувано Февруари 9, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Проверих ги 5волта са...Справих се с проблема, обаче се наложи да преинсталирам :( отново....интерестното е каква беше причината.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост