martossveli Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 здравеите.аз сам нов и искам да ви кажа за моя проблем.имах win7 и се прецака затожа го преинсталирах.всичко ок обаче след няколко програми които инсталирах реших да го рестартирам не знам защо и тои повече не се пусна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 До къде стига?Тоест до къде зарежда дай снимка?И от къде си го рестартирал от копчето или от менюто на Winodws? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martossveli Публикувано Февруари 3, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 от компа го рестартирах иначе под дос намира хард диска пробжах с друг хард но с него почва да го зарежда и се рестартива сам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Чакай сега че малко не разбирам твоя хард диск не работи а като сложиш друг зарежда донякъде и се рестартирва сам така ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martossveli Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 да и не мога да разбера от какво е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Амо гледай сега може да е от кабела защото при мен поне имах подобен проблем и се указа кабела.Вътре при многото кабели трябва да имаш и друг кабела поне така се надявам сложи другия и виж дали ще помогне.Говоря за интервейсният кабел,той свързва дънната платка с харддиска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martossveli Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 пробвах да не е от рам паметта уви не е захранването е наред и затова смятам харда за развален и теи пробвах и пак не става и ения кабел смених и пак не става а пак под дос го намира нямам обяснение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Гледай сега щом ти прави проблем при два различни харддиска занчи е нещо друго не е харда,а пробва ли твоя да го сложиш да друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martossveli Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 да на друг го слозих и като втори го отжори но нямах жреме да го пробвам като парви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Да не би харда да е тежко забил? Или пробвай друго ако е паралелен диска т.е. ATA и към хард-а има свързан на един кабел DVD или CD, откачи тях, понякога те играят лоши номера. И провери дали си свързал лентовия кабел на IDE 1 (Primary).Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост