as897 Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 1. Наскоро си инсталирах WIN 7, но имам текстови документи (.txt) в който съм записвал текст на БГ, сега нито и един не може да се прочете, нито да пиша нов... единствения ми вариант за текстов документ е да го напиша чрез notepad++ като преди да почна да пиша сменя енкодинга ръчно ... има ли някакъв вариант да се настрой и да може и обикновения notepad да чете БГ ? 2. Ползвам лицензиран WIN 7 (нямам предвид онези от замунда ...) дали ще е проблем ако инсталирам програми платени програми с к***ове ? и какъв е смисъла, че имам лицензирана ос освен ъпдейтите ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Amigo_Baby Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Това е защото просто не си си настрил езиците на самият Уин7 малко е забъркано но ако все още не си се справил ей сега ще го разчовъркам и ще накача шотове ако ли не може да опиташ в настройките регионалните и от там се оправя това! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Февруари 3, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 промених да е на Бг (беше на ЕН) но сега като запиша файла и после го товорятекста излиза така: ??????? преди да се запази се появява съобщение: нещо за ... ANSI encoded text file.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Настройките трябва да са като в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 промених да е на Бг (беше на ЕН) но сега като запиша файла и после го товорятекста излиза така: ??????? преди да се запази се появява съобщение: нещо за ... ANSI encoded text file....Control Panel\All Control Panel Items\Region and Language\Administrative\Change system locale и избираш Bulgarian(Bulgaria). Не би трябвало след това да има проблем.п.п разликата между лицензираният уиндоус и този от замунда е(имам предвид читав релийз от замунда, не модван)....че за единият си дал пари, а за другият не. Общо взето само това е.п.п2 пиратските os също могат да се ъпдейтват. И да, можеш да инсталираш платени кракнати програми, но внимавай от къде ги сваляш, защото с крака да не върви и вирус. Тогава може да има проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост