boyo76 Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Здравейте!Някой знае ли как да изтрия failures в Action center - Reliability monitor?Като влезнах във View all problem reposrts,дадох изтрий,но след като включих пак компа червеното кръгче с Х пак ми се появи в историята.Искам да ми остане само информацията с ъпдейтите,critical events да ги махна от историята. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Значи искаш на знаменцето(за по-лесно да го обясня) да не излиза кръгчето с X така ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Значи искаш на знаменцето(за по-лесно да го обясня) да не излиза кръгчето с X така ли?Не,искам да изтрия историята в action center... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Контролен панел -> System And Security -> Action Center -> Maintenance -> View reliability history -> View all problem reports -> Clear all problem reports. Това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Февруари 3, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Контролен панел -> System And Security -> Action Center -> Maintenance -> View reliability history -> View all problem reports -> Clear all problem reports. Това?Точно това,но в таблицата по дни която е пак остват critical events и червеното кръгче с Х.Това искам да махна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 За жалост за останалите не знам начин за премахване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост