k0k0lin0_ Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Имам следния проблем...купих си слушалки с микрофон в едно ..когато си пусна музика чувам всичко ок,но когато искам да говоря с някого по скайп не го чувам,а и той не ме чува ...всички настройки са направени както трябва .... т.е. жаковете са си точно!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Какъв е Windows-a?И настройките в скайпа пробвал ли си ги,видял ли си работят ли всичко ок ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0k0lin0_ Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Уиндоус 7 ....да настройките в скайп са ок всичко си работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 да настройките в скайп са ок всичко си работиТоест слушалките си рабитят и микрофона си работи значи тогава проблеме не е в теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0k0lin0_ Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 ами настройките са оправени http://prikachi.com/images/789/2938789M.png и когато слушам музика е ок,но тръгна ли да говоря по скайп не чувам какво говорят и мен не ме чуват..това е проблема ..... ,което е странно и не само с 1 човек не става,а с всички (да говоря) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Хубаво като започнеш да говориш чува ли се,а и също появяват ли се зелени чертички?(в скайп).Това се отнася за снимката която си направил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0k0lin0_ Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 да появяват се ... точно на това се чудя... би трябвало да работи (не че е важно но съм ''тя'') Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 (не че е важно но съм ''тя'')Съжалявам много извинете ме Пробвайте с "Control panel"->"Ease of Access"->"Speech Recognition"->"Set up microphone"-даваш слушалките->Next и виж дали ще стане. Направи и една снимка на Volume Control Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0k0lin0_ Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 не пак не става .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Направи и една снимка на Volume Control Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0k0lin0_ Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 ето ако става въпрос за това де http://prikachi.com/images/87/2939087d.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Ми не уцели .Дай десен бутон на иконката с слушалката долу и има едно "Volume control options" дай снимка от там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0k0lin0_ Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 http://prikachi.com/images/417/2939417w.png ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Аудио настройките на Skype са погрешни. Зададени са цифровите изходи/входове. За Микрофон задай Microphone (Realtek High Definition Audio), а за Говорители и Звънене задай Speakers (Realtek High Definition Audio). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0k0lin0_ Публикувано Февруари 3, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 http://prikachi.com/images/67/2941067l.png това го нямам ...така ми е за говорители и звънене,а за микрофона ми е без High definitoin audio device Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост