Jump to content

Проблем със слушалки?

Препоръчан пост

Имам следния проблем...купих си слушалки с микрофон в едно ..когато си пусна музика чувам всичко ок,но когато искам да говоря с някого по скайп не го чувам,а и той не ме чува ...всички настройки са направени както трябва .... т.е. жаковете са си точно!!! :lookaround: :lookaround:
Сподели другаде

ами настройките са оправени http://prikachi.com/images/789/2938789M.png и когато слушам музика е ок,но тръгна ли да говоря по скайп не чувам какво говорят и мен не ме чуват..това е проблема ..... :crosseyes1: :crosseyes1: ,което е странно и не само с 1 човек не става,а с всички (да говоря)
Сподели другаде

Хубаво като започнеш да говориш чува ли се,а и също появяват ли се зелени чертички?(в скайп).Това се отнася за снимката която си направил.
Сподели другаде

(не че е важно но съм ''тя'')

Съжалявам много извинете ме :stop:

Пробвайте с "Control panel"->"Ease of Access"->"Speech Recognition"->"Set up microphone"-даваш слушалките->Next и виж дали ще стане.

Направи и една снимка на Volume Control

Сподели другаде

Аудио настройките на Skype са погрешни. Зададени са цифровите изходи/входове. За Микрофон задай Microphone (Realtek High Definition Audio), а за Говорители и Звънене задай Speakers (Realtek High Definition Audio).
Сподели другаде