as897 Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 по дефоулт мейла вижда ли ми се от други лица (прители и т.н. )?ако да, как да го скрия ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Влизаш в настройки на сигурността.От там опция:Споделяне във фейсбук.Избираш по избор.НаЙ отдолу има персонализиране на настройките.Тук си задаваш кое кой да вижда.Не може да скриеш мейла си от всички.Варианта е само приятели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 по дефоулт мейла вижда ли ми се от други лица (прители и т.н. )?ако да, как да го скрия ? Ами да вижда ти се Електронна поща.Ти какво искаш да не ти се вижда обаче да ти пращат съобщения така ли?Ако искаш да го скриеш следвай указанията ми:Настройки->Настройки на профила->Електронна поща->Промени->видимостта на информацията в профила ви->Персонализиране на настройките->Информация за контакт->Електронна поща(твоята)->катинарчето->персонализиране->Само аз.Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 мерси много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Ами да вижда ти се Електронна поща.Ти какво искаш да не ти се вижда обаче да ти пращат съобщения така ли?Ако искаш да го скриеш следвай указанията ми:Настройки->Настройки на профила->Електронна поща->Промени->видимостта на информацията в профила ви->Персонализиране на настройките->Информация за контакт->Електронна поща(твоята)->катинарчето->персонализиране->Само аз.Това е.Е не бях задълбал толкова надълбоко.И аз научих нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 1, 2011 Report Share Публикувано Септември 1, 2011 И аз имам въпроси: - създадох страница, но искам публикацията на стената ми да се вижда само от тези, които са я харесали. Как да го направя? - сега виждам, че само създател на страница може да си покани приятелите, а преди всеки, който я хареса, можеше да ги кани. Как да създам страница, която всеки да може да предложи на приятелите си? - как да създам [url=https://www.facebook.com/group.php?gid=122587931105220]ТАКАВА[/url] група? Мога да създам само ТАКАВА група. Има разлика между двете! ПП: Виждал съм страници, които имат съобщение, че ако искаш да ги видиш трябва да натиснеш бутона "Харесва ми" и отделно имат снимка, която сочи към бутона или няколко праовъгълника с различен цвят и трябва да ги натиснеш, за да я харесаш. Някакъв вид верификация бил, но не ми е ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост