Jump to content

Проблем с USB 2.0 след преинсталация ва ОС

Vostro

Препоръчан пост

Здравейте, след като преинсталирах windows xp на служебния ми компютър имам проблем с USB. Компютъра има 6 USB 2.0 порта, но когато включа флашка или преносим хард-диск ми изпrсва познатото съобщение, че устройството ще работи по-бързо, ако го свържа към USB 2.0 порт. Сответно и скоростта на прехвърляне на данните е ужасно ниска.

Кажете има ли някакъв начин да се оправи или трябва да преинсталирам windows-a.

Благодаря предварително!

PS: Извинявам се, че съм сгрешил при изписването на заглавието на темата.

Сподели другаде

Здравейте, след като преинсталирах windows xp на служебния ми компютър имам проблем с USB. Компютъра има 6 USB 2.0 порта, но когато включа флашка или преносим хард-диск ми изпrсва познатото съобщение, че устройството ще работи по-бързо, ако го свържа към USB 2.0 порт. Сответно и скоростта на прехвърляне на данните е ужасно ниска.

Кажете има ли някакъв начин да се оправи или трябва да преинсталирам windows-a.

Благодаря предварително!

PS: Извинявам се, че съм сгрешил при изписването на заглавието на темата.

Инсталирал ли си драйверите за USB 2.0?

Сподели другаде

Точно биоса се оказа. Благодаря ви много на всички отзовали си. Даже се сетих и как е станало махах батерийката на Bios-a и то е заредило базовите настройки.
Сподели другаде