Vostro Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Здравейте, след като преинсталирах windows xp на служебния ми компютър имам проблем с USB. Компютъра има 6 USB 2.0 порта, но когато включа флашка или преносим хард-диск ми изпrсва познатото съобщение, че устройството ще работи по-бързо, ако го свържа към USB 2.0 порт. Сответно и скоростта на прехвърляне на данните е ужасно ниска.Кажете има ли някакъв начин да се оправи или трябва да преинсталирам windows-a.Благодаря предварително!PS: Извинявам се, че съм сгрешил при изписването на заглавието на темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Здравейте, след като преинсталирах windows xp на служебния ми компютър имам проблем с USB. Компютъра има 6 USB 2.0 порта, но когато включа флашка или преносим хард-диск ми изпrсва познатото съобщение, че устройството ще работи по-бързо, ако го свържа към USB 2.0 порт. Сответно и скоростта на прехвърляне на данните е ужасно ниска.Кажете има ли някакъв начин да се оправи или трябва да преинсталирам windows-a.Благодаря предварително!PS: Извинявам се, че съм сгрешил при изписването на заглавието на темата.Инсталирал ли си драйверите за USB 2.0? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Дънната платка и операционната система какви са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Февруари 3, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Не съм инсталирал драйвъри защото не знам от къде да ги взема. Дъното е MSI K9nu Neo, а операционната система е лицензирана vista business. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Може ли една снимчица на My computer(десен бутон)->Manage->Device manager ?Windows-a 32 или 64 битов е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Февруари 3, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Windows-a e 32 битов. А ето и снимката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Виж в BIOS на дънната платка, в раздел Integrated Peripherals, какви настройки има за USB контролера и дали случайно поддръжката на USB 2.0 да не е изключена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vostro Публикувано Февруари 6, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Точно биоса се оказа. Благодаря ви много на всички отзовали си. Даже се сетих и как е станало махах батерийката на Bios-a и то е заредило базовите настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост