Quman Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Здравейте,Имам следният проблем ,както знаете лаптопите имат вграден микрофон ,та купих си аз слушалки с микрофон (2 жака) ,но не ми ги разпознава като у-во и си кара на вградения (от който не съм доволен заради шума при писане)Та можете ли да ме насочите към настройките и/или драйверите ,че да стане номера да говоря през микрофона на слушалките ми Благодаря,Quman Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Дай снимка от прозореца с устройства за запис от аудио панела на Windows. Драйверът за звуковата карта е инсталиран? Сигурен си, че слушалките и микрофонът работят? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Quman Публикувано Февруари 1, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 http://img171.imageshack.us/img171/9545/34525272.jpg Uploaded with ImageShack.us не съм сигурен че това искаш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Имах предвид в панела на Windows, не на Realtek. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Quman Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Моля те насочи ме , да не постна някоя друга снимка без да трябва в контрол панела каде на кое (Wina ми е БГ ) Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Я пробвай с "Control panel"->"Ease of Access"->"Speech Recognition"->"Set up microphone"-даваш слушалките и виж дали ще стане,ако не стане пробвай с "Other". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Quman Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 В контрол панела имам директен клик към Speech Recognition и вътре е празно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Контролен панел -> Хардуер и звук -> Управление на аудиоустройства -> Записване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Quman Публикувано Февруари 3, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Мдам това беше второто ми предположение ,но късмет какво да се прави ето снимка на даденото чудо http://bezplatno.info/upload/thumbs/viu1296747310r.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Настройките изглеждат наред. Микрофонът работи ли на друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Quman Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Да,даже пробвах с отделен микрофон (от другия комп) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Т.е. на твоята система други микрофони работят освен този на слушалките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Quman Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 не работят други освен вградения :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2011 Report Share Публикувано Февруари 5, 2011 Версията на звуковия драйвер актуална ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Quman Публикувано Февруари 6, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2011 Да , всичките са .. проверих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост