vbonchev Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Здравейте! Имам лаптоп Lenovo n200 3000 с инсталиран Windows Vista home premium /фабрично/. Windows-а се намира на скрит дял в HDD. Преинсталацията става през програмта Рековъри. В момента имам инсталиран Windows 7 Ultimate и не мога да си преинсталирам оригиналния Windous. Теглих програмката от сайта на Lenovo,но нищо не се получи. Благодаря на всички ,които ми помогнат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Здравейте! Имам лаптоп Lenovo n200 3000 с инсталиран Windows Vista home premium /фабрично/. Windows-а се намира на скрит дял в HDD. Преинсталацията става през програмта Рековъри. В момента имам инсталиран Windows 7 Ultimate и не мога да си преинсталирам оригиналния Windous. Теглих програмката от сайта на Lenovo,но нищо не се получи. Благодаря на всички ,които ми помогнат!Защо не ползваш възтановителния диск който е даден заедно с лаптопа?С него може да възтановиш Windows Vista Home Premium, но не и Windows7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Февруари 1, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Windows-а се намира на скрит дял в хард диска.Няма инсталационен диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Windows-а се намира на скрит дял в хард диска.Няма инсталационен диск.Вероятно след форматирането и инсталацията на Windows7 са се прецакали възтановителните файлове на Wimdows Vista Home Premium.Щом няма възтановителен диск лесния начин е формат и инсталиране на операционната система.За целта трябва да ти са под ръка инсталиращ диск с операционата система,както и подходящите драйвери за нея снети от фирмата производител за Вашия лаптоп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Нямам опит с подобни конфигурации, но би трябвало да има начин да се стартира системата от въпросния възстановителен дял и да се извърши възстановяването. За всеки производител на лаптопи би трябвало да е различно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Февруари 2, 2011 Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 След като стартираш лаптопа , натискаш бутона "Lenovo Care" .Така би трябвало да те вкара в режим от който вече избираш да си възстановиш ОС . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост