love_angel Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Искам да Ви питам: Коя програма трябва да си дръпна, за да мога да отварям субтитрите. Значи проблема не е, че немога да вграждам субтитри работя с Avi Recomp ии други програми, но си смених Windows-a с Windows 7. И сега, като отворя субтитрите ми излиза " Adobe Reader could not open" ии т.н. Кажете ми какво да направя. Опитах да правя субтитртите само на text file ... Обаче пак не става. Моля ви помогнете ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Нищо не трябва да дърпаш или опъваш. Даваш Open with -> NotepadБи трябвало да става с всеки текстов редактор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
love_angel Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 И аз охитах така ама не става. Като отворя WinRaR папката и ми излизат като Adobe Reader файлове, и като натисна с десния бутон върху него, нито ми излиза "отвори с:" нито нищо. Иначе ми излиза "Преглед на файла" , ама не мога да го пъхна във филмаа... :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Какво значи WinRar папка ?Не може да нямаш Отвори с -> избираш програма.Прилагам снимка: http://cybernetnews.com/wp-content/uploads/2008/03/vista-open-with.pngЕто, в този случай имаш Open with -> и от там можеш да избереш която програма решиш. Ако няма Notepad можеш да го намериш от -> Choose Default Program и да намериш Notepad.Приложи малко снимки, да видим какво се случва при теб. Така от приказките разбирам, че ти не можеш да се оправиш с 'проблема'. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Ама чакай сега искаш да видиш субтитрито(какво пише вътре) или докато гледаш филм искаш да текат субтитрите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
love_angel Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Ами искам да си сложа субтитрите във филма. В смисъл да искам да си текът с филма. Иначе ги отварям г/д. Незнам изобщо к`во да правя. Ето тва е .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 На този .rar файл трябва да дадеш десен бутон -> extract to True.Blood.... и така ще се изкарат файловете от архива и ще бъдат в папка файловете, които са вътре. Тогава вече можеш да ги заредиш с плеъра, с който гледаш филма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Разархивирай ги както е показал VIS обаче да са в директорията на филма за когото са субтитрите и след това пусни филма ако тогава субтитрите ги няма пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
love_angel Публикувано Февруари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Ами.. останаха си същите файлове.. Абе нищо както и да е ще гледам на друг комп. Благодаря :) . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Ами.. останаха си същите файлове.. Абе нищо както и да е ще гледам на друг комп. Благодаря :) .Ама какво точно искаш да направиш да вградиш субтитрите във филма или искаш просто да си гледаш филм със субтитри?Второ ти вече си ги отворил с PDF и си сложил отметка на "Always use the selected program to open this kind of file"и ще ги отваряш така,но ако имаш програма за разпознаване на субтитрите като FFdshow или някоя друга или плеярът ти разпознава субтитрите като KMPlayer няма да имаш проблем,но поне аз не знам какво точно искаш да направиш с тези субтитри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Февруари 5, 2011 Report Share Публикувано Февруари 5, 2011 Avi Recomp доколкото знам се ползва за вграждане на субтитри а не за гледане или разархивиране. А защо си задал на Adobe Reader да ги отваря по подразбиране ми е още по любопитно? Дали си с ХП или 7 е без значение.Архива си го разархивираш с WinRar или др. архиватор. Субтитрите трябва да са при филма и със същото име като него. А текстови файлове се отварят с Notepad или др. текстов редактор. Правиш следната операция по веднъж със ass, srt, sub и txt файлове. 1. Десен бутон на разархивираните субтитри. http://store.picbg.net/pubpic/18/33/354c16544b261833.jpg 2. Избираш Нотепад. Ако липсва в полето цъкаш на "други програми". Не забравяй да сложиш чавка да ти отваря тези файлове винаги с нея. http://store.picbg.net/pubpic/60/8A/af56f1082d44608a.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост