Jump to content

ПРОБЛЕМ с Fraps ! Няма друг като този !

Препоръчан пост

Здравейте, преди около месец си изтеглих Frasp. Пуснах си го и реших да направя един клип.Играта на която правя клипове е ГТА сан андреас.Направих един клип около 2 минути.След това пуснах клипа за да видя какво е станало, а на него нищо не се виждаше (само някакви си снежинки).Теглил съм 7 версии, но нито една не работеше както трябва :'( Аз съм с уиндоус Експи.Искам да знам дали има начин да оправя проблема или самия проблем е в моя компютър и единствения начин да се оправи е да си купя нов.А ако няма решение можете просто да предложите някоя друга програма, с която да не лагва.Ето една снимка, на която се вижда какво представлява клипа. Клипа разбирасе е без надписа уеб кам макс

post-18957-089424400 1296416958_thumb.png

Сподели другаде

Програмата Fraps доста товари централния процесор по време на видеозапис в играта, затова трябва да й погледнеш в настройките - намали размера (резолюцията) на записвания клип наполовина и да е с 30 fps. Не съобщаваш каква ти е конфигурацията, но ако е слабичка това допълнително влошава положението. Иначе такива шарени черги се получават при проблем с видеокартата, но по време на игра, не в клипа. Може и да обновиш версията видеодрайвера.
Сподели другаде

Програмата Fraps доста товари централния процесор по време на видеозапис в играта, затова трябва да й погледнеш в настройките - намали размера (резолюцията) на записвания клип наполовина и да е с 30 fps. Не съобщаваш каква ти е конфигурацията, но ако е слабичка това допълнително влошава положението. Иначе такива шарени черги се получават при проблем с видеокартата, но по време на игра, не в клипа. Може и да обновиш версията видеодрайвера.

Благодаря за вниманието. :) За резолюцията - винаги си е била на 30fps, пробвал съм с всички.Единствената разлика е в размера. :'( А за драйверите на видео картата ще се опитам да ги обновя (до колкото разбирам от компютри)Отново ти благодаря и дано да се получи. :)

Сподели другаде