doktor_haus Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 здравейте днес една позната ми донесе една камера ,когато я сложих на компа който е с Windows Xp Sp3 и диска с драйвърите си върви добре,но дойде проблема при Windows7 ето и грешката която ми дава проблема е че на камерата не пише модел и такива глупости а само едно ZK2007 проверих в гугле и видях че ми излиза сони а ето това представлява камерата http://fixya.net/Products/V/Vision/118x100/g116380107_web_cam_1250061.jpg качвам и драйвърите за Win Xp ако има някакво значение Driver Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Камерата би трябвало да е ZS0211, но в официалния сайт не виждам драйвери за Windows 7.Опитай все пак с драйверите от сайта; преди това използвай инструментите за деинсталиране от същия сайт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wert Публикувано Януари 31, 2011 Report Share Публикувано Януари 31, 2011 ..тая камера няма да работи при WINDOWS 7!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 31, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2011 Panevdd големи благодарности камерата тръгна както ми каза да направя за което ще почерпя ако някой ден мога Wert e жалко грешиш камерата си тръгна пов Windows7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост