666666 Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 Аз имам 4 дупчици 3 на лявото ухо и 1 на дясното.От всичките 4 само една ми е правена в студио но болеше повече отколкото когато си ги правиш сам (стига да знаеш как) исках и на носа но ме хвана страх и се отказах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 Попринцип зависи в какво студио отиваш. Имах един инцидент с една обеца и трябваше ухото да зараства и да се пробива наново. Отидох в едно козметично студио, където я пробиха напълно симетрично и без никаква болка или други нежелани ефекти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 И аз имам на двете ушенца.Малко съм "консерва" по отношение на дупките, ххиххихииихии! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 Аз имам трички - две на едното и една на другото ухо. Миналата зима се бях навила много да си пробия и пъпа. Обаче ме хвана страх и си измислих извинение за пред себе си - че дрехите през зимата ще дразнят прясно пробитата дупка, а лятото ще е много топло и е възможно да се инфектира. Та така де, хвана ме шубето и то надделя над мерака ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост