Jump to content

Споделете с нас къде имате пиърсинг,или къде искате да имате?

Препоръчан пост

Аз съм се пробил вече четири пъти ... имам две обеци на ушите (естественно една на лявото и една на дясното) също така имам на лявата вежда и четвъртия пиърсинг ми е на езика и като го показах на майка ми приличаше на нещо такова -> :crosseyes1: .И последва :punish: .Е мисля,че толкова желязо по мен ми стига :P ;)
Сподели другаде

аз немам никъде и не мисля да си слагам такив "глупости" ( поне според мене са .... но който иска да си слага ... щом така е решил )

Абсолютно подкрепям твоето мнение...на мен ми стига по една на всяко ухо, което като се има предвид, че съм момиченце е задължително и пре-достатъчно. :giggle: :hmm:

А иначе, моето лично, и никому ненатрапващо се мнение е, че е неестетично за един мъж. Но това си е мое предпочитание :peace:

Сподели другаде

Аз съм се пробил вече четири пъти ... имам две обеци на ушите (естественно една на лявото и една на дясното) също така имам на лявата вежда и четвъртия пиърсинг ми е на езика и като го показах на майка ми приличаше на нещо такова -> :crosseyes1: .И последва :punish: .Е мисля,че толкова желязо по мен ми стига :P ;)

Еха! Ми пусни някоя и друга снимка да те видиме де! ;)

Сподели другаде

Еха! Ми пусни някоя и друга снимка да те видиме де! ;)

E не искам да ви плаша все пак ;). Пък и за мен всяка дупка ми напомня нещо.

П.С. Може да пусна някоя друга снимка,някой друг ден :) :P

Kalera здравей.По повод неестетичното за дупките при мъжете.Винаги можеш да свалиш обеците ако ти омръзне.Е и има един момент,че може да е отблъскващоза някой хора,но ако позволиш на този човек да ти се докаже по някакъв начин може да има 100 дупки,а пък да ти е най-добрия приятел.И както е казано всеки си има вкус за нещата.Също така някой умен човек там, не знам кой, е казал: "Не съди книгата по кориците,а прочети съдържанието" същото така някой велик ум (може би) е казал:"По дрехитете те посрещат по ума те изпращат".

Айде със здраве :)

Редактиран от Българче
Сподели другаде

• 7 months later...

Хаха определено ти стига това желязо по теб, че да не те вземат за зелязо някъде скъпичък ще излезнеш :giggle: ;) това е шегичка дано не те засяга

Аз имам само на двете уши обеци стигат ми за сега макар, че нещо ме блазни идеята да си пробия още една дупка на едното ухо, ама май няма да го направя, че не се знае какви точки по тялото ми - органи мога да засегна с тва дупкане безпощадно :giggle: :crazy:

Сподели другаде

Колкото повече,толкова повече! :rolleyes: Аз съм си мислел за носът и някои друг хрущял на ушите,но доста бързо ми минава мерака :) Още съм си със старото желязо.
Сподели другаде

Колкото повече,толкова повече! :rolleyes: Аз съм си мислел за носът и някои друг хрущял на ушите,но доста бързо ми минава мерака :) Още съм си със старото желязо.

Въоръжен и опасен..браво, бравоооо :giggle: :D

Сподели другаде

нещо ме блазни идеята да си пробия още една дупка на едното ухо, ама май няма да го направя, че не се знае какви точки по тялото ми - органи мога да засегна с тва дупкане безпощадно :giggle: :crazy:

Затова дупките се правят по студия, където знаят къде трябва или не трябва да се дупчи. Никак не препоръчвам човек да се дупчи сам, че една приятелка щеше да си изпати от нещо такова. :unsure:

Сподели другаде

Затова дупките се правят по студия, където знаят къде трябва или не трябва да се дупчи. Никак не препоръчвам човек да се дупчи сам, че една приятелка щеше да си изпати от нещо такова. :unsure:

Мммм и там не знаят много как да пробиват да ти кажа.Отивам аз да си пробия дясното ухо, е хубаво пробих го ... ама леличката която ме проби с пистолета ме беше пробила доста на криво.Винтчето на обецата ми беше в долния краи на ухото.И аз нали съм малко луда глава вадя винтчето и си го пробих както трябва :)

А за пробиването зависи къде пробиваш, как пробиваш и най-вече с какво. аз лявото ухо си го пробих сам, и нищо ми нямаше :crazy: .

А пък за другите неща може би трябва да се почете или просто да питаш някой котйто има опит.Пък и ще спестим някой лев така.

Сподели другаде

Да, хубу ама да ти вземат сумати пари за дупки които пак може да не са където трябва?!Не мисля, че си струва...Пък и на мен ми ги пробиха със една игла от система (дебела игла) и сега и двете ми дупки не са много симетрично разположени, но си личи само при някой обеци...ама ако реша мога да си дупкна и едното ухо отстрани и ще послушам съвета ти този път да ида на студио...;) дано само са им дезинфекцирани инструментите, че и тва е много опасно...за здравето...

Редактиран от ^ANGEL4ETO^
Сподели другаде

Ми аз си имам 3 дупчици-2 на лявото ухо и 1 на дясното :giggle: Искам много да си пробия пъпа, а пък и напоследък много ме блазни и дупка на езика ... ама после и при мен ще има :punish: :giggle:
Сподели другаде