emsityy Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Здравейте.Имам следният проблем: Когато свалям торент с utorrent стига до някакъв процент след което забива и рестартира компютъра. Реших да пробвам с BitComet. Там също заби, но не се рестартира. Изкара ми грешка "cyclic redundancy check". Проверих в гугъл, но не намерих нищо близко до моя случай. Уиндолса е преинсталиран и проблема едва ли е там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Прилича на проблем с твърдия диск и/или файловата система.Кажи каква ти е операционната система и каква файлова система ползваш; на сайта на производителя на твоя твърд диск вероятно има безплатен софтуер за диагностика - можеш да го използваш, за да провериш твърдия диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emsityy Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Не успях да открия такава програма в сайта на производителя, но от преди това клонях към хард-а. Това, което каза само потвърждава подозренията ми. Благодаря за отзивчивостта ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Може да провериш статуса на твърдия диск с програмата HD Tune 2.55 (безплатна е). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост