amateur Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Здравейте!Имам следния проблем.Компютъра ми е HP Compaq dx2300 Microtower OC MS Windows XP SP3 с вградена звукова карта-Realtek ALC888/S/T @ Unknown.Версия на драйвера Realtek High Definition Audio 5.10.0.6278Имам звук само на един от изходите, искам да пусна колони 5.1но Realtek High Definition Audio Manager не се стартира.Моля за помощ!Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Преинсталирай си драйвера на звуковата карта. Може и самата карта да е сдала багажа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amateur Публикувано Януари 27, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Преинсталирах ги.Ефект няма.Звук има,но немога да управлявам изходите.Не се стартира Realtek High Definition Audio Manager Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Има нещо омацано с драйверите ми се струва. Сигурен ли си, че са точните драйвери? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amateur Публикувано Януари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Пробвах с драйвери на HP,на Microsoft и на Realtek ефекта е един и същ.Микрофона и слушалките работят и на предния и на задния панел,но немога да стартирам Realtek High Definition Audio Manager. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Ако искате направте така изтрийте старите драйвери на звуковата карта тоест с тези които сте сега.1 начин:Изтриването става като първо Start->Control Panel->Add or Remove Programs->Realtek...->Uninstall и ако там го няма тогава следвате 2 начин2 начин:Изтриването става като отидете на My Computer,десен бутон->Manage->Device Manager->Sound,video and game controllers->(намираш)Realtek...и след това правиш ТОВА.След 1 и 2 начин на истриване се прави следното нещо инсталирате ето тази програма Driver Cleaner 1.5 Pro и рестартирате1) рестартирате в Safe Mode (натискате F8 постоянно преди да започне да зарежда Windows, при което трябва да се появи меню с възможни начини за стартиране, първият от които е именно Safe Mode);2) стартирате програма за чистене;Driver Cleaner:3) потвърждавате с OK на началното предупреждение;4) от падащото меню избирате драйвера за звуковата карта Realtek....5) кликате бутон Start, за да започне чистенето;6) рестартирате в нормален режим(Не под Safe mode).След това сваляте този драйвер и инсталирате Realtek High-Definition AudioКажете има ли промяна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amateur Публикувано Януари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Налага се да отхвърля други ангажименти.Довечера ще пиша какъв е резултата.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Деинсталацията на драйвера се извършва от контролния панел, не от Device Manager. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amateur Публикувано Януари 29, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Здравейте отново!Деинсталирам, и като стартирам компютъра намира нов хардуери се инсталира само драйвъра на Realtek.Въобще не се стига до там аз да се намеся. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 29, 2011 Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Здравейте отново!Деинсталирам, и като стартирам компютъра намира нов хардуери се инсталира само драйвъра на Realtek.Въобще не се стига до там аз да се намеся. Всичко точно както съм обяснил ли направихте? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amateur Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Да,направих всичко както е описано.В някой момент, или след деинсталиране, или след рестарт се появява иконка, че е открит нов хардуери започва инсталиране.Опитах да направя това и само под Safe Mode но ефекта е същия. Може би съм направил съществен пропуск Windows-а е XP SP3 OEM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2011 Report Share Публикувано Януари 31, 2011 При опит за ръчно стартиране на панела на Realtek какво се случва по-точно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amateur Публикувано Януари 31, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2011 Няма иконка.Ще ми е необходима помощ, защото не знам кой процес да стартирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 31, 2011 Report Share Публикувано Януари 31, 2011 Ако няма достъп до интернет и на компютъра нямате инсталационни драйвери за Rwaltek High.. и не е сожен диска на Windows няма как да се инстлират няма от къде да ги намери и да ги инсталира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2011 Report Share Публикувано Януари 31, 2011 Няма иконка.Ще ми е необходима помощ, защото не знам кой процес да стартирам.Би трябвало да е C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtHDVCpl.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост