DarkJump Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Здравейте, имам следния проблем: Падна ми батерията на лаптопа, след което при опит да го включа мога да избера по какъв начин да го стартирам {safe modе и др.} пробвах ги всичките, но малко след това се появява син екран и се рестартирва. На лаптопа има важна информация и не желая да я загубя. Моля помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Като натиснеш F8 (или с който клавиш се влиза), за да влезеш в Safe Mode, там трябва да има и функцията Last known good configuration (Последната известна добра конфигурация). Избери нея и натисни Enter да видим дали ще се получи. Ето и малко инструкции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Здравейте, имам следния проблем: Падна ми батерията на лаптопа, след което при опит да го включа мога да избера по какъв начин да го стартирам {safe modе и др.} пробвах ги всичките, но малко след това се появява син екран и се рестартирва. На лаптопа има важна информация и не желая да я загубя. Моля помогнете! Привет, свалете батерията на лаптопа и го пуснете без батерия и вижте дали ще има този проблем.По-някога се налага да се свали батерията от лаптопа и да постой 2-3 минути без батерия, след това поставете батерията отново. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DarkJump Публикувано Януари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Пробвах ги и двете неща, но резултатът е същия. Също така забелязах, че батерията не може да се зарежда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Може ли да снимате синия екран и да поставите снимката тук? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост