Jump to content

Препоръчан пост

• Отговори 30
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Чакай сега аз се водя по проекта който си качил там формата е .wmv .

На теб наистина ли не ти експортва нищо нормално - в смисъл какъвто и формат да зададеш ?

Edit:Ако е така пробвай да махнеш човката от тук post-11963-058823900 1296476522_thumb.png

Сподели другаде

Заредих проекта ти, но търси други .wmv файлове, които са си при теб. Няма в такъв случа как да ти помогнем. Ако искаш можеш да качиш целия проект (заедно с файловете) за да видим дали при нас ще излезе нещо. Какво всъщност искаш да правиш с тези файлове, чрез Camtasia ?
Сподели другаде

Ами вижте сега, проекта ми съдържа само един клип които сам свaлил от vbox7 чрез IDM. Добавям му Callouts от Camtasia (субтитри). Ето го клипа в vbox7 , ако искате го свалете и опитаите, вижте в проекта ми как сам добавил Callouts
Сподели другаде

Сега ако си с Firefox инсталираш този адон и ставаш независим от подобни услуги.

Сваляш каквото искаш и конвертираш (ако Камтазия не импортва .flv) в .mpg (mpeg 2) после пробваш пак .

Сподели другаде

Сега ако си с Firefox инсталираш този адон и ставаш независим от подобни услуги.

Сваляш каквото искаш и конвертираш (ако Камтазия не импортва .flv) в .mpg (mpeg 2) после пробваш пак .

Дам, точно така. Сваляш файла в друг формат. Изтрий твоя .wmv, така Camtasia ще ти потърси файла като отвориш проекта и като го потърси, избери файла, който ще е в друг формат и с него ще стане. Препоръчвам ти .avi. Въпреки, че не виждам смисъл от това което си направил, просто си вкараш субтитри. С програмата SVD можеш да изтеглиш файла в какъвто искаш формат и може да ти свали субтитрите и да ги редактираш както искаш. После с някоя програма просто можеш да ги вградиш във файла.

Но ако си решил да правиш ластици, действай :Р

Сподели другаде

Момчета, развали ми се компа и за това не ви пиша. Сега съм в един приятел. Ще направя това което сте ми казали като си го направя, и ще ви кажа какво е станало.
Сподели другаде

• 2 weeks later...

То има по-лесен начин да се вкарат субтитри, но аз нарочно ги правя c Camtasia за да си кача клипчето на телефона и да се виждат по-добре :)

Специални благодарности на -TEN4O- и VIS. Направих това което ми казаxте, свалиx клипа с addona и се получи. Благодаря ви!

Сподели другаде