MrSexobeat94 Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Здравеите на всички! Имам проблем с Camtasia Studio 6. Като си направя клипче тo ми става на няколко секуни, а иначе клипа е около 1 минута. Запаметик проекта ми, отворих го с седмицата но все същото. ПОМОЩ !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 27, 2011 Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Да не би версията да е Триал и затова да става така ?Пробвай някоя по-нова или малко по-стара версия, може да е бъг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Януари 27, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2011 Не, не е Tiral, регистрирах я.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Записваш да речем 1 минута, но после продължителността на клипа е няколко секунди? Т.е. само първите секунди от записа са в самия файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Януари 29, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Да така е. Клипа ми е 1 минута, но след като го преработя с програмата ми показва само първите секунди. Сега ще ти обясня по-подробно. Всичко си върви наред, правя си клипа сложа му ефекти и др работи. Избера формат в който да се запише и нали после като се записва, започва бавно 1,2,3 до 10% и изведнъж стигне до 100%. Пише ми че е готов, пускам го и ми е няколко секунди. Ето свали файла. Отвори го с прогамата да видиме дали и на теб ще е така.waazaap.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 29, 2011 Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Довечера и аз ще погледна файла, който даваш. Но според мен е добре да пробваш като избираш формата да избереш определен формат и определен кодек. Сега какво ползваш ? Това е важно. Ако искаш пробвай първо да инсталираш едни кодеци - K-Lite Mega Codec Pack. След това пробвай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 29, 2011 Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Пробвай да свалиш файла пак от vbox7 и ако го сваляш с даунлоуд мениджър сега го свали с браузъра например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Януари 29, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Не пак не става. Аз много не разбирам от кодеци, за това ми кажи кои да избера и как да ги настроя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Ако го прави само на този файл или на .wmv файлове можеш да пробваш да ги поправиш с AsfBin по следния начин : 1.Избираш папка . 2.Импортваш файл. 3.Натискаш Cut/Copy/Join. Файла който ще излезе ще е именуван out.asf можеш да си го преименуваш на .wmv. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 TEN4O нищо не разбрах, за какво е тази програма и кой файл да отворя с нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Избирам Select files from но не мога да намеря файла.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Не се вижда ли? Преименувай го на просто име от една дума (например test.wmv) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MrSexobeat94 Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Не мога да го намеря. Където и да влезна е празно. Само като отворя проекта както ти си го отворил с AkelPad, тогава го виждам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Базикаш ли са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост