Jump to content

Препоръчан пост

Извинявам се за новосъздадената тема,но днес сутринта като станах и компютъра ми започна като отворя някоя директория и започнаха да примигват иконите.След рестарт ест се оправи,но все пак реших да проверя за вируси с наличните ми програми.Първо стартирах НОД32 под Safe Mode след това проверих с Malwarebytes' Anti-Malware,продължих със SUPERAntiSpyware и за финал завърших с OTL.Всичките бяха с пълно сканиране,учудващо ми намери доста злонамерени софтуери,доста се учудих защото Windows 7 ми е лицензиран а не съм влизал в лоши сайтове внимавам като влизам.Някои файлове разбирам че са фалшивантревога,но за по-сигурно реших да попитам.Обновявам Windows доста често от сайтовете на Microsoft.Ето и лог файловете на всичките програми.

mbam-log-2011-01-26 (11-32-44).txt

nod32.txt

SUPERAntiSpyware Scan Log - 01-26-2011 - 12-32-52.txt

OTL.Txt

Extras.Txt

Сподели другаде

... че логът е пълен със съобщения за невъзможност за сканиране на файлове и пр. :)

За всеки случай, откритото от MBAM и SAS, можеш да го изтриеш. MyWebSearch е класика :)

Сподели другаде

Ето ги откритите от NOD32 има ги в LOG файла към края

C:\Users\Krassi\AppData\Local\Temp\miaCD5C.tmp\rbia.exe - Win32/RegistryBooster application

C:\Users\Krassi\AppData\Local\Temp\miaCD5C.tmp\data\OFFLINE\D038292B\DBD9B16A\rbmonitor.exe - Win32/RegistryBooster application

C:\Users\Krassi\AppData\Local\Temp\miaCD5C.tmp\data\OFFLINE\D038292B\DBD9B16A\rbnotifier.exe - Win32/RegistryBooster application

C:\Users\Krassi\AppData\Local\Temp\miaCD5C.tmp\data\OFFLINE\D038292B\DBD9B16A\rb_move_serial.exe - Win32/RegistryBooster application

C:\Users\Krassi\AppData\Local\Temp\miaCD5C.tmp\data\OFFLINE\D038292B\DBD9B16A\rb_track_install.exe - Win32/RegistryBooster application

C:\Users\Krassi\AppData\Local\Temp\miaCD5C.tmp\data\OFFLINE\D038292B\DBD9B16A\registrybooster.exe - Win32/RegistryBooster application

Сподели другаде

Компоненти на Registry Booster. Мисля, че Nod32 дава фалшива тревога. Програмaта е легитимна, макар и безполезна.

Засичат се временни файлове. При изтриването им - най много да спре да работи. Бих те посъветвал да я деинсталираш, но това си е твой избор :)

Сподели другаде

Ми, това е от типа програми, които се инсталират on-line с един клик. Отваряш някоя страница и там блещукат реклами. Някoи от тях те съветват да си провериш регистрите за грешки, като ги инсталираш и т.н. НЕЩАТА на Uniblue са точно такива. Щом не си спомняш да си инсталирал - триеш и толкова. Това, което ти е засякъл Nod32 са временни файлове - т.е. такива които се получават при опит за сваляне и инсталиране на нещо - служат за негов врменен склад. Щом нямаш инсталирано това нещо, просто ги триеш и готово.
Сподели другаде