Jump to content

Препоръчан пост

То аз там което прочетох разбрах че вече XP не се продават или нещо си от сорта се обновява вече само 7-та като софтуер...! :D

Каквото такова.... да видим как ще е след седмица ако вземе да прави проблеми и понеже си съм си ахмак човек да си направя Restore point, ще го върна така на зад, както го е таковала програмата и на! :)

До колкото знам Windows XP още се поддържа и то с пълна сила,а и мисля че се и продава още.Windows 7 е нов,но това не означава че има Upddate само за него.

Сподели другаде

С последния пост на "Night_Raven" за линка мерси изтрих с това доста парички, след това е почисти!

И аз ахмака прочетох из някой теми, че хубаво да се направи Update на Windows-a и го сторих, натряскаха ми Guine(нещо от сорта) и май искаха да си купя оригинален софуер, понеже ме караше да правя такава проверка за оригиналност... Познат по скайп ми прати програмка, с която да махна този подпис или как да го нареча Guine, махнах го ок, но след това в Task Manager, погледнах някакви странни файлове някакви цифри и с разширение *.exe си викам да направя и сканиране на компютъра(едно че много тежко тръгваше самия компютър)!

Качих си сега и мисля нея да оставя "AVG Anti-Virus Free Edition 2011" влезнах през Safe Mode:

1 Сканирах с "Malwarebytes' Anti-Malware", след това с "Super Antispyware" и на края за финал с AVG-то!

Log File, AVG, SuperAntiSpyware & MBAM.rar

Има ли смисъл от качване на "Антишпионска" програма?

Изумително. Как успяваш да се натъпчеш с гадини толкова скоро след преинсталация? След рестарт и повторно сканиране откриват ли се заплахи?

Защо си инсталирвал Update на Windows след като той не е лицензиран.Това не го прави никога вече освен АКО Е ЛИЦЕНЗИРАН.Сега Microsoft са ти набутали в компра секви гадости.

Инсталацията на актуализации е винаги желателна. Единствено Windows Genuine Advantage актуализацията е проблемна и досадна. Microsoft не набутват гадости в компютрите. Зловредно имам предвид.

Сподели другаде

Преди 1час сканирах с трите програми не улови нищо!

Сега ще пробвам пак ще сканирам с 3-те пограми, ще рестартна и пак ще сканирам да видя какво става! :)

Сподели другаде

Чист е за сега!

Само едно въпросче, точно към AVG-то, как се трият намерените от нея заразени файлове, намирах страничка, в която ги показва и от долу има remove/remove all, но и да маркирам даден файл не ми позволява нито един от двата бутона да натисна...

Ако има и някакви настройки към антивирусната допълнителни които трябва да се направят, някой ако знае да ми сподели, доста и чето си я обновявам, може да се каже всеки ден! :)

AVG Anti-Virus free edition 2011 ми е точно антивирусната, дано съм качил успешна и що годе добра програма! :)

Сподели другаде

Ето едно ръководство на програмата AVG Anti-Virus 2011.На английски е ама нямаше на български.Доста добре описано ръководство е иначе.Ако не разбираш много от езика можеш що годе и с картинките да се оправиш.

Иначе на AVG не съм и голям фен,а и доста хора казват че не е много добра,но това си е твое решение.

Аиде и дано вече нямаш вирусчета.Поздрави!

Сподели другаде

Ето едно ръководство на програмата AVG Anti-Virus 2011.На английски е ама нямаше на български.Доста добре описано ръководство е иначе.Ако не разбираш много от езика можеш що годе и с картинките да се оправиш.

Иначе на AVG не съм и голям фен,а и доста хора казват че не е много добра,но това си е твое решение.

Аиде и дано вече нямаш вирусчета.Поздрави!

Преди съм си работил с AVG и бях доволен, да 3 програми(компонента) бях инсталирал на AVG(rootkit, spyware) нещо от сорта и главна за други неща, но сега да ги инсталирам, знам че няма да мога да ги ъпгрейдвам, дава ми някакви грешки, че не могат да се свържат със сървара за да се ъпдейтнат!

С NOD32 не ми се работи заради причини, за които един път си я бях качил сканирах прихвана някакъв зловерен код в някой от главните файлове на Windows-a дадох програмата да го изтрие нещо от сорта или да го излекува не знам и компютъра трябваше да се бутне диска с Windows-a за да се оправи файла беше нещо от сорта NTFC нещо от тоя сорт.... и на приятел така направи с тази програма и за това не я инсталирам явно не знам как да работя с НОД-а, не че с AVG много мога, но пак горе долу се справям с нея, последния път бях с Avast, но пак ми се закачиха някакви троянци и така не успях да ги изчистя, с какви ли не програми! :(

За сега добре, и с Касперски съм бил хубава е ама ми беше малко тежичка за моя калолифер! :D

Сподели другаде

Преди съм си работил с AVG и бях доволен, да 3 програми(компонента) бях инсталирал на AVG(rootkit, spyware) нещо от сорта и главна за други неща, но сега да ги инсталирам, знам че няма да мога да ги ъпгрейдвам, дава ми някакви грешки, че не могат да се свържат със сървара за да се ъпдейтнат!

С NOD32 не ми се работи заради причини, за които един път си я бях качил сканирах прихвана някакъв зловерен код в някой от главните файлове на Windows-a дадох програмата да го изтрие нещо от сорта или да го излекува не знам и компютъра трябваше да се бутне диска с Windows-a за да се оправи файла беше нещо от сорта NTFC нещо от тоя сорт.... и на приятел така направи с тази програма и за това не я инсталирам явно не знам как да работя  с НОД-а, не че  с AVG много мога, но пак горе долу се справям с нея, последния път бях с Avast, но пак ми се закачиха някакви троянци и така не успях да ги изчистя, с какви ли не програми! :(

За сега добре, и с Касперски съм бил хубава е ама ми беше малко тежичка за моя калолифер! :D

Препоръчвам ти да ползваш Norton Antivirus 2011 защото няма нужда от настройки , не натоварва системата , напълно автоматизиран , много трудно може да бъде заобиколен от вируси и мога да ти дам 6 месечен ключ от тази промоция. 

http://forums.softvi...pic=3153&st=105

Сподели другаде

Това го казах защото съм си патил от Microsoft заради тези Update-и на нелицензиран Windows.

Не инсталирай ъпдейта, който ти засича уина, че е пиратски. За хп не знам кой беше, но лесно ще намериш инфо в нета. За 7-цата ъпдейта е kb971033. Аз например съм задал ''check for updates but let me choose whether to download and install them''. Kато има обновления, само те информира какви са и ти си избираш кои и кога да свалиш и инсталираш. Доколкото помня и под хп има същата или подобна опция.

Сподели другаде