as897 Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 здравейте,какво ще кажете за идеята ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Идеята е добра,но какви книги за какви?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Януари 25, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2011 еми например имаш някаква книга и не ти е интересна или не ти трябва повече и би си взел някаква друга - може някой да я има и да му трябва точно тази която имаш... не е задължително тематиката да е еднаква! Всеки може да казва каква му трябва и някой ако има да пише.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Ами например аз разменям Windows Vista/ В лесни стъпки. Цветно издание тъй като съм я прочел и вече не ми трябва ако някой се интересува да казва.Тя би послужила и на тези с Windows 7.Всичко е почти същото.Книгата е в много добро състояние няма нито една гънка.Който има интерес да пише. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Януари 25, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Ами например аз разменям Windows Vista/ В лесни стъпки. Цветно издание тъй като съм я прочел и вече не ми трябва ако някой се интересува да казва.Тя би послужила и на тези с Windows 7.Всичко е почти същото.Книгата е в много добро състояние няма нито една гънка.Който има интерес да пише. каква си търсиш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Какво предлагате? Aми попринцип си търся книги за компютри.Повече за Software.Може и за Hardware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Януари 25, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2011 аз имам тази - http://www.book.store.bg/p849/visual-basic-6-rykovodstvo-na-programista-cd-rom-uolys-uang.html много запазен+диска. Търся някаква за: линукс(убунту), дизайн, css Също имам доста списания на Download.BG (с дискове), PC World, една малка компютърна енциклопедия това са ми нещата на ИТ тематика Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 няма ли навити ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Февруари 1, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 тук има евтини книги - http://www.stariknigi.net(защото са стари) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост