krasimirson Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Става дума за една игра (Mafia 2), която ми върви добре на латопа (3 gb ram, ati readon hd 4570 515 mb), но на места внезапно ми падат кадрите в секунда и следва ужасяващ лаг. От къде мога да оправя това? Ако ли не, препоръчайте ми някакви драйвери, търсих но не намерих нищо съществено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 На едни и същи места ли лагва или просто като играш и по някои време започва лага? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasimirson Публикувано Януари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Започва да лагва на точно определени места. Иначе да не кажа баш перфектно, но играта си въври много добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Сигурен ли си че няма бъг в играта ? Това ми прилича на мене ,че играта не е в ред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasimirson Публикувано Януари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Питал съм приятели и не им прави този проблем. Какво предлагаш да направя за да го предотвратя или поне намаля това падане на кадрите? Направих всичко възможно играта да върви по-гладко като намалих резолюция, качество на сенките и пр. Наистина има ефект, но това падане на кадрите си го има винаги. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Предполагам си изтеглим игрта от някой торент сайт.Защо не прабваш да я изтеглиш от друго място или просто от същото място ,но друг торент. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krasimirson Публикувано Януари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Не ми се вярва да е от торента, пич. Можеш ли да предложиш друго решение. Някакви драйвери, настройки и т.н.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Щом така мислиш тогава като започнеш да играеш и като ти зацепи ми кажи темперетурите си ? С Everst можеш да ги видиш Еверест. ПП Редактирал съм съобщението си!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 Слабичка ти е видеокартата на лаптопа, а освен това е и мобилен вариант (демек, по-слаба от същата за PC). Направил си каквото е могло като намаляване на настройките в играта. Тази е и по-тежичка. За по-добра игра използвай персонален компютър с подобаваща видеокарта (от типа на 9600 GT, GTS 250, HD 3870, HD 4770 HD 4850 и др.). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 И аз за това си мислех че може да бъде,но защо му зацепва на едно и също място? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост