Jump to content

Падане на кадрите в секунда.

krasimirson

Препоръчан пост

Става дума за една игра (Mafia 2), която ми върви добре на латопа (3 gb ram, ati readon hd 4570 515 mb), но на места внезапно ми падат кадрите в секунда и следва ужасяващ лаг. От къде мога да оправя това? Ако ли не, препоръчайте ми някакви драйвери, търсих но не намерих нищо съществено.
Сподели другаде

Питал съм приятели и не им прави този проблем. Какво предлагаш да направя за да го предотвратя или поне намаля това падане на кадрите? Направих всичко възможно играта да върви по-гладко като намалих резолюция, качество на сенките и пр. Наистина има ефект, но това падане на кадрите си го има винаги.
Сподели другаде

Щом така мислиш тогава като започнеш да играеш и като ти зацепи ми кажи темперетурите си ? С Everst можеш да ги видиш Еверест.

ПП Редактирал съм съобщението си!!!

Сподели другаде

Слабичка ти е видеокартата на лаптопа, а освен това е и мобилен вариант (демек, по-слаба от същата за PC). Направил си каквото е могло като намаляване на настройките в играта. Тази е и по-тежичка. За по-добра игра използвай персонален компютър с подобаваща видеокарта (от типа на 9600 GT, GTS 250, HD 3870, HD 4770 HD 4850 и др.).
Сподели другаде