Sten Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Кутията е Aerocool VS-9. В Plesio имаха друг модел на тази фирма и направих запитване,но ми отговориха категорично,че този който аз търся не могат да го доставят. Знае ли някой дали другаде в България(или поне в близките държави) може да се намери този модел кутия? По принцип би трябвало да го има в този магазин - http://pc-coolers.ro...cum-cumpar#tabs ,но ми се струва,че в момента не е налично а и не разбирам румънски... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 А защо точно тази кутия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 А защо точно тази кутия?Добър въпрос! В допълнение на това мога да кажа, че на пазара има много по-добри или със сходни показатели, които по външен дизаин не се различават от показаната, а и цената не се различава чак толкова...Но знае ли човек, навярно приятеля му има тази и за да не бъде по-назад и той иска абсолютно същата.(това е нормално поведение на тинейдър до 16, който не си е изградил собствено мнение още...) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 1, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Това ме развесели. Донякъде може би имаш право, но смятам че аз също имам определени съображения... Може ли да поясниш кои кутии,продаващи се в България са "по-добри" или поне да дефинираш определението "по-добра" (кутия). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Може ли да поясниш кои кутии,продаващи се в България са "по-добри" или поне да дефинираш определението "по-добра" (кутия). Разглеждайки чисто прагматично, кутията служи да събере частите, да осигури добро охлаждане на всички елементи, чрез вентилация и топлоотдаване, максимално безшумно, да даде възможност да пълен достъп да целя наличен интерфейс, лесно и ергономично и не на последно място да погали очите.Като екстри са системи за бърз монтаж, управление на вентилаторите, обезшумяване, цветове, лампи и т.н.Не иска да изпадам в много подробности, за да не ти доскучая, затова имайки предвид цената, към която си се ориентирал (224 RON е около 102 BGN), предлагам ти да видиш този "Мерцедес":http://www.dekada.com/catalog/case-utgard-mesh-side-panel-p-741.htmlЕ ще се изръсиш още малко, но като те гледам, си готов за това, нали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 2, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2011 Не е лоша,наистина. Проблемът е,че стаята ми е малка и компютъра ми стои на ъглово бюро зад монитора и височината на кутията е ограничена от надстройката до около 480 мм и е желателно предният панел да е по-ниско. А кутията,която искам ще пробвам да поръчам с куриер... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост