Jump to content

Търся определен модел кутия...

Препоръчан пост

Кутията е Aerocool VS-9. В Plesio имаха друг модел на тази фирма и направих запитване,но ми отговориха категорично,че този който аз търся не могат да го доставят. Знае ли някой дали другаде в България(или поне в близките държави) може да се намери този модел кутия? По принцип би трябвало да го има в този магазин - http://pc-coolers.ro...cum-cumpar#tabs ,но ми се струва,че в момента не е налично а и не разбирам румънски...
Сподели другаде

А защо точно тази кутия?

Добър въпрос! В допълнение на това мога да кажа, че на пазара има много по-добри или със сходни показатели, които по външен дизаин не се различават от показаната, а и цената не се различава чак толкова...

Но знае ли човек, навярно приятеля му има тази и за да не бъде по-назад и той иска абсолютно същата.(това е нормално поведение на тинейдър до 16, който не си е изградил собствено мнение още...)

Сподели другаде

Това ме развесели. :) Донякъде може би имаш право, но смятам че аз също имам определени съображения...

Може ли да поясниш кои кутии,продаващи се в България са "по-добри" или поне да дефинираш определението "по-добра" (кутия).

Сподели другаде

Може ли да поясниш кои кутии,продаващи се в България са "по-добри" или поне да дефинираш определението "по-добра" (кутия).

Разглеждайки чисто прагматично, кутията служи да събере частите, да осигури добро охлаждане на всички елементи, чрез вентилация и топлоотдаване, максимално безшумно, да даде възможност да пълен достъп да целя наличен интерфейс, лесно и ергономично и не на последно място да погали очите.

Като екстри са системи за бърз монтаж, управление на вентилаторите, обезшумяване, цветове, лампи и т.н.

Не иска да изпадам в много подробности, за да не ти доскучая, затова имайки предвид цената, към която си се ориентирал (224 RON е около 102 BGN), предлагам ти да видиш този "Мерцедес":

http://www.dekada.com/catalog/case-utgard-mesh-side-panel-p-741.html

Е ще се изръсиш още малко, но като те гледам, си готов за това, нали? :)

Сподели другаде

Не е лоша,наистина. Проблемът е,че стаята ми е малка и компютъра ми стои на ъглово бюро зад монитора и височината на кутията е ограничена от надстройката до около 480 мм и е желателно предният панел да е по-ниско.

А кутията,която искам ще пробвам да поръчам с куриер...

Сподели другаде