antishoC Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 До runaway Относно караоке диска "Време за рок" ако го имаш и ти прави проблем. Вчера написах email до производителя на диска посочен в/у обложката. Много бързо и коректно ми отговориха, че наистина имат проблеми с въпросното DVD. Поискаха да предоставя телефонен номер за връзка, за да се свържат с мен и да обсъдим възможните варианти за решаване на ситуацията.Аз лично държа на този диск и ако ситуацията и при теб е същата те съветвам също да се обърнеш директно към тях. При мен и Isobuster не помогна конкретно за този диск. С други не съм пробвала, защото не съм срещала проблем при рипване на DVD да сега, дори и с дискове, които са ми правили проблем при гледане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Какво ти казаха, какъв е проблема с въпросното ДВД? Ще е интересно да споделиш. Може би сме търсили под вола теле. Съмнява ме, че липсва част от информацията на диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
runaway Публикувано Януари 25, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Явно не съм се изразил точно имах предвид че си имам сериа от дискове те са от европейско първенство по водна топка и са едни и същи 4-5 диска и само единия прави проблем ( естествено този в който участва българия ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
runaway Публикувано Януари 26, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2011 С isobuster нямах късмет сега пробвам Cdchek направих chek на диска за 10-тина минути и сега пробвам recover който вече бачка 12 часа това нормално ли е ? и ако не е станало с isbobuster имам ли някакъв шанс ? error;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_01_0.BUPerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_01_1.VOBerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_01_2.VOBerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_01_3.VOBerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_02_0.BUPerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_02_0.IFOerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_02_0.VOBerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_02_1.VOBerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_02_2.VOBerror;win32;Data error (cyclic redundancy check). (code: 23);E:\VIDEO_TS\VTS_02_3.VOBnote;hash;For at least one file only file readability was tested because no valid hash file was found (code: 54);Това бяха грешките от cd chek-a някои случаино да ги разбира ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2011 Report Share Публикувано Януари 26, 2011 Накратко: има грешки при прочитането на файловете. С други думи: възстановяването може да се счита за неуспешно, ако си спомням правилно интерфейса на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост