runaway Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Имам едно старо двд ама немога да сваля инфото от него ауто плая тръгва тръгва и част от видеото записано на него но ми трябва цялото има ли начин някак си да го оправя да сваля цялото видео записано, UDF формат е ако това има значение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Диска много ли е надраскан отдолу? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
runaway Публикувано Януари 23, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2011 там е проблема че почти не е надраскан съвсем минимални надрасквания има сега го пробвах и на друго двд на компа вървеше до 10-та минута видеото а на другото двд вървеше до 11-12 мин и не спираше само че картината беше като на снимки (1 кадар спира после следва друг и пак спира обаче вървеше напред) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 А сигурен ли си че не и дори и много малка част отчупена от него?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 И аз да попитам. Имам закупено DVD от десет дисковата поредицата "БГ Караоке-Златни хитове" Всички 9 са без проблем. Само "Време за рок" е дефектно. Върви до някъде и спира. Това и на домашен плейър, и на компютър. Щях да приема, че диска е дефектен, ако не бях ги събрала вече 3 броя. В интерес на истината първият път ми го смениха, когато се оплаках Как е възможн всички матрични дискове, които взимам с това заглавие да са скапани. Не ми се вярва от всички пуснати на пазара, все аз да попадам, вече на четири дефектни. Още повече, че едното го купих от СТ.Загора. Като поисках да го тестват преди да платя, ме изгледаха накриво и казаха, че не искат да късат целофановата обвивка на кутийката, а и нямало къде да го пуснат. И така вече си имам колекция от три еднакви дефектни DVD-та. Това ме навежда на мисълта, че още при "направата" на този диск, нещо не е както трябва. Опитах се да ги сваля на компютъра и да ги преработя, като променя самата DVD структура,но и това не мога. Свалят се само до някъде. Най-интересното е, че това "някъде" е винаги до различени моменти. Пробвах с DVD Decrypter, DVD Shrink-не става. Дисковете са без абсолютно никакви надрасквания по тях,лъскави без петънце-с една дума чистак новички.Стана ми интересен поста на Kras4ooo и оставам с впечатление, че ако диска няма механична повреда, информацията би могла да се свали по някакъв начин. На мен точно това ми трябва-дори картината и звука да накъсват. Понеже прекъсват винаги на различни места, явно имат запис /защото първоначално реших, че просто са "забравили" да ги запишат до край и да финализират диска./ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
runaway Публикувано Януари 23, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2011 http://prikachi.com/images.php?images/417/2893417K.jpg ето го диска нищо му няма а само да попитам тези програми DVD Decrypter, DVD Shrink за какво по точно са ? а и забравих да кажа и аз имам 4-5 диска още абсолютно същите същатата поредица и те тръгват а пък най-важния не тръгва и много се изнервям . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Искаш да кажеш, че имаш диска "Време за рок" от въпросната поредица и при теб също не върви? А по въпроса за DVD Decrypter и DVD Shrink-това са програмите с които може да си качиш DVD диск на харда в компютъра. Дори и защитените. Много от матричните дискве, особено тези които вървяха с разни вестници бяха на евтина подложка/медия/, които бързо се скапват. Ако държиш на записа е желателно да си го презапишеш на нещо по-качествено. Аз направих така с една поредица -Чудесата на прродата" защото още първия диск имаше дефек и менюто не действаше. Качих си го на харда-направих си ново меню и сега всичко е точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Ето ТУК можеш да намериш информация за двете програми.A ето това на снимката което съм оградил какво е ? ВИЖ За въпроса на antishoC пробва ли точно с тези две програми да видиш дали ще можеш да ги качиш на "Local disk" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 antishoC, пробвала ли си с подобна програма за оправяне на файлове?На времето имах едно ДВД (записвано), което спираше на определено място и какво то и да пробвах не продължаваше нататък. Просто замръзваше. Като го прекарах с горната програма (процеса е доста дълъг), проблема изчезна - да, въпросното място където замръзваше диска не беше като ново (2-3 сек. изглеждаха така, все едно ти се губи сигнала на сателита, едни квадратчета с леко накъсване на картината), но преминаваше нататък без проблем. Нищо не ти пречи да я пробваш, но чудеса не обещавам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Ами свалих програмата и се опитах да прехвърля информацията от DVD диска на харда, но това няма как да стане. Програмата няма как да поправи файла върху самият оригинален диск. Може би е само за файлове, които вече са качени на "Local disk"? Толкова простичка програма ,а аз не мога да схвана как да работя с нея. Въпросът е тази програма може ли да ми помогне да си сваля информацията от DVD диска във компютъра и как? http://bezplatno.info/upload/viewer.php?id=arx1295809608q.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Честно да ти кажа, не бях пробвал дали може да поправи/свали/чете файлове направо от ДВД диск. Сега пробвах, но ми даде същата грешка показана от теб. Явно не става по този начин, което от друга страна е странно, защото в настройките има възможност ти да си избереш, къде да запазиш "оправените" файлове. Т.е. би трябвало да чете дори от диск.Иначе се работи доста лесно - избираш си въпросния файл, задаваш къде да се запази и натискаш третата икона от ляво на дясно (или F5). Когато тръгне нормално, четирите фигурки започват да премигват. П.П. Можеш да пробваш с файл от твърдия ти диск (нещо малко за да не чакаш), за да видиш дали въобще тръгва. Не е нужно да е развален. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 Вече пробвах. От харда си върви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
runaway Публикувано Януари 23, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2011 И при мен File access denied за последната програма обаче немога да сваля двд-то и с 2-те програми на компа направо като избера диска и ми дава not responding мерси все пак ако има още някаква последна надежда казваите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Януари 23, 2011 Report Share Публикувано Януари 23, 2011 С тази програма би трябвало да си решите проблемите - Isobuster Free/а това е адреса - www.isobuster.com/isobusterdownload.php /.Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 24, 2011 Report Share Публикувано Януари 24, 2011 С тази програма би трябвало да си решите проблемите - Isobuster Free/а това е адреса - www.isobuster.com/isobusterdownload.php /.Успех.И аз се сетих за нея, но вече бях изключил компютъра. Колегата ме е изпреварил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост