Jump to content

Как да накарам IZArc, да помни последната директория която съм отварял.

Препоръчан пост

Значи проблема е дребен ама ме дразни. Става въпрос за следното, примерно искам да отворя компресирани субтитри, и програмката ми отваря до тук

http://picbg.net/u/17084/29668/515073.png

Преди ползвах FilZip и такъв проблем нямаше, в смисъл отваряше папката download, и се "виждаше" съдържанието на папката и можех директно да потърся папката на филма и да поставя субтитрите. Не знам дали стана ясно, но ми се иска като слагам титрите IZArc да изглежда така:

http://picbg.net/u/17084/29668/515081.png

Сподели другаде

Това се получава от програмата трябва да и зададеш настройките къде да отваря винаги. Виж в настройките или инструментите дали няма опция за задаване на отваряне на папка.С тази програма не съм запознат знам я само като функции и име ,но иначе не съм запознат с нея затова се извинявам за малкото информация която ти предоставям
Сподели другаде

Защо не пробваш с опцията "Последната при извличане"?

Така ако си извличал нещо в подпапка на Downloads, Downloads ше ти се отваря разлистена.

Другия вариант за да ти се отваря разлистена, е да зададеш за извличане някоя от подпапките на Downloads, но не е сигурно, че по някое време тази зададена подпапка няма да я изтриеш по някаква причина.

Сподели другаде

Хм не става, ако избера опцията "Последна при извличане" ме връща още по-назад, ако избера конкретна подпапка от Download, показва единствено подпапката...
Сподели другаде