hellbully Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 Интересува ме кой от двата модела е по издръжливият и надежден избор за домашен монитор 22/24 инча. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 Дал си 2 марки, не 2 модела. Като цяло бих казал, че са един дол дренки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 Много общ въпрос. Имаш ли определен бюджет? Харесай си на първо време няколко модела и тогава търси мнения...Аз отскоро имам HP LA 2405wg. За какво ще ползваш основно монитора? Относно надеждността - при електронните компоненти винаги има накаква вероятност да попаднеш на дефектен такъв... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hellbully Публикувано Януари 22, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2011 LG W2286L-PF Acer V243HL ето тези двата модела...монитора ще го ползвам предимно за филми и игри...зависи г/д под 400 лв. От SAMSUNG съм изключително НЕдоволен,ако е възможно ме посъветвайте и за нещо по добро от тези две марки* Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 По-добро за тези пари и за тези дейности, които ти ще извършваш, на практика няма. Лично между тези двата бих се спрял като че ли на модела на LG заради наличието на HDMI, но това е лична преценка. Съмнява ме да усетиш някаква конкретна разлика между двата монитора на практика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост