doktor_haus Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 здравейте скъпи съфорумци, една позната ми даде една флашка за да я форматирам на компютъра са но ми излезна следното нещо,горе долу си го преведах като диска е защитен от записване или нещо такова,ако може някой да даде акъл да мога да я форматирам Послепис: това е флашка а не мп3 плеяр ,марката е Data Traveler 1Gb Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Пробвай да я форматираш с HP USB Disk Storage Format Tool,ако не през Live CD.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 21, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 21, 2011 отново дава грешка ,а пък тва Life Cd даже и нз кво представлява Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 21, 2011 Report Share Публикувано Януари 21, 2011 Да разбираме ли, че на компютъра, на който първоначално е пробвано форматиране, също не се е получило, та ти е дадена да опиташ на твоя компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 22, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2011 Да разбираме ли, че на компютъра, на който първоначално е пробвано форматиране, също не се е получило, та ти е дадена да опиташ на твоя компютър? м да точно така, много съм гламаво че забравих да го спомена това нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 LiveCD е някакъв линукс,който се зарежда от диск. Сваляш съответният файл .iso и после го записваш(ако знаеш как) на диск като буутващ. После рестартираш компютъра докато записаният вече диск е в устройството. Линукса се зарежда,намираш флашката и оттам пробваш да я форматираш. П.П. Този яркочервен лозунг отклонява вниманието от съществените неща,които пишеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 22, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2011 за дискове знам как се записва,но за сметка на това със линукс съм скаран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 LiveCD не е задължително Linux. Иначе щом флаш устройството не се форматира на два различни компютъра и с различни инструменти, то най-вероятно просто е за коша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 23, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2011 незнам сега забелязах и друго при опит за копиране във нея ми дава следната грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост