Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Виждам разнообразни драйвери и процеси, които се стартират. На този етап бих ти препоръчал да обновиш всички драйвери. Друго предложение е да разкараш временно боклука на име BlueSoleil и да видиш дали няма да има подобрение. Още едно предложение би било да спреш всички ненужни процеси, които се стартират с Windows и да тестваш дали ще има проблем. Т.е. по метода на изключването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blade45 Публикувано Февруари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Направих всичко, даже си преинсталирах компютъра и първите 3-4 дена нямаше никаф проблем а в момента се изключва от което и да е копче непредвидимо кога :( ..... Някои ми казаха че може да е от твърдия диск или от многото прахоляк които прече на вентилаторчето да охлажда.Прави ли са те и предлагате ли още някъф начин за решение на проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Клавиатурата с USB куплунг ли е или с PS/2? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blade45 Публикувано Февруари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 usb не съм пробвал с друга и немога да ти кажя дали е от тва но се съмнявам утре ще пробвам и с друга клавиятура и ще направя голямо почистване на прахта Даваите още съвети и отговорете дали може да е от прахта в вентиратолчето и да пречи на охлаждането или от хард диска (въпреки че не ми забива а директо изгася сеедно защитата го изключва не изгася изцяло а сеедно аз съм го изключил) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Напиши някаква информация за захранващите напрежения - какви са стойностите на +5V? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blade45 Публикувано Февруари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Не е от захранването защото ще ми изгася директно а при мене се изключва сеедно аз съм го изключил ако ме разбираш. Обесни ми от къде да проверя за тая информация защото нищо не разбирам от компютри... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Покажи един screenshot от HWMonitor. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blade45 Публикувано Февруари 25, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 http://prikachi.com/images/261/3025261n.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 28, 2011 Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 Липсва информация за 5-те волта. Пробвай за всеки случай и AIDA64 и дай скрийншот от страница Датчик. Под Safe Mode има ли проблем с натискане на Ctrl? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост